Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA NAŠLA 14 GODINA MLAĐEG PARTNERA

Zorica: Novi dečko me je osvojio grčkim šarmom!

Autor: B. Radulović | 24.01.2014 - 08:00:00h | Komentara: 15

Ljubavni život Zorice Marković (55) nakon izlaska sa farme dobio je na brzini, pa je folkerka za tri nedelje stigla da ostavi dečka i nađe novog! Pevačica, koja ne krije od javnosti da voli „piletinu“, za „Alo!“ otkriva da je njen novi partner od nje mlađi čak 14 godina!

Našla novog momka  odmah posle raskida

Našla novog momka odmah posle raskida | Foto: Mitar Mitrović

- Stefano ima 41 godinu, on je biznismen grčko-srpskog porekla, ima hotel na Halkidikiju i zbog toga živi više tamo nego u Beogradu. Ovde mu je živela mama, koja je nažalost umrla, dok mu je otac Grk. Osvojio me je tim grčkim šarmom i manirima, a inače se poznajemo nekoliko godina, pošto smo sarađivali.

Ljubav nam se desila brzo, mada je on i ranije pokazivao da mu se dopadam, ali pošto sam bila zauzeta, na to nisam obraćala pažnju. Kada se završila moja dugogodišnja veza posle izlaska iz rijalitija, mislila sam da ću uživati u slobodi, ali eto, život me je demantovao - kaže Zorica i dodaje da brine kako će održati vezu na daljinu.

- Sada sam preokupirana kafanom koju otvaram, pa nisam mogla da otputujem s njim u Grčku, ali ne znam kako ću se navići da održavam vezu na daljinu jer nisam oduševljena što moram da letim tamo-ovamo, ali ću zbog ljubavi istrpeti. Ipak, ako se po jutru dan poznaje, ova ljubav može da potraje jer je on ostvarena ličnost koja ima široke poglede na svet, što je meni potrebno jer nemam živce da se s nekim „peglam“ oko gluposti. Dugo je u sličnom biznisu i potpuno se razumemo u vezi s poslovnim koracima.

Zorica otkriva da je upravo zbog nerazumevanja bivšeg dečka odlučila da okonča prethodnu vezu.

- U ovom mom poslu često moraju da se podnesu žrtve jer ja ne radim u trafici sa određenim radnim vremenom, a on to nije mogao da shvati. Počele su svađe, koje ne podnosim. Nije mi svejedno što sam raskinula jer ipak smo godine proveli zajedno, a pokušaji da se pomirimo nisu urodili plodom. Možda bih i patila da mi se, na svu sreću, nije desila nova ljubav. Čujem se sa bivšim povremeno, mislim da ćemo ostati dobri prijatelji - zaključuje Zorica.
Poslednji komentari
  • Au, kuku Vreme: 24.01.2014 08:55h

    Grčki šarm - Zgrče ti se lice i telo, kad je ugledaš. Inače da ne bude zamene narodnu muziku starijeg datuma slušam, pevam uživam u njoj, čak i dotična osoba ima nekoliko lepih pesama u dalekoj prošlosti. Ali onoliku količinu prostakluka koju ona ima u svom vokabularu, a koju je uspešno prezentovala širokoj javnosti, je neoprostivo za nekog njenih godina i svega ostalog.

  • Zliki Vreme: 24.01.2014 09:35h

    Buncanje!

  • Milanko Vreme: 24.01.2014 09:36h

    Šta reći sem -jadan ČOEK!

  • jeca Vreme: 24.01.2014 11:20h

    fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jada golema

  • gago Vreme: 24.01.2014 14:03h

    Grcki je cudo????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP