Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BRUNCLIKOVA OTVORENO PRIČALA O SUKOBU SA ZMIJANČEVOM

Zorica: Vesna je slala gangstere da prebiju Kemišu prste!

Autor: A. Radojević | 30.11.2013 - 18:00:00h | Komentara: 9

Dok uživa u ljubavi sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, Zorica Brunclik ne može da zaboravi period kada je počela da se zabavlja sa današnjim suprugom, i kada je njegova bivša žena Vesna Zmijanac slala gangstere da mu prebiju prste kako ne bi više mogao da svira harmoniku.

Na mnogaja ljeta:  Dajana sa Zoricom  i Kemišom

Zorica i Kemiš

 

Zorica je otvorila dušu u emisiji „Goli život“ i ispričala sve ono što joj leži na duši, čak i po cenu da opet pokrene „rat“ sa Vesnom.


- Nudila sam da joj vratim Kemiša, uvek sam bila slaba prema njoj. Posle je ona preko svoje prve ljubavi, slala gangstere da Kemišu prebiju prste da više ne bi mogao da svira – izjavila je Zorica u emisiji koja se emituje na

Nikolija provokativna po ugledu na mamu!

Nikolija Jovanović

„Gledaj majku, biraj ćerku”, rečenica koja bi mogla u svakom smislu opisati Vesnu Zmijanac i njenu jedinicu Nikoliju Jovanović, koja se na novogodišnjem snimanju DM sata pojavila oskudno obučena i tokom nastupa pokazala i više nego što je bilo ko očekivao. Njena mama je samo dan pre Nikolije, „počastila“ publiku providnom haljinom koja je otkrivala grudi, a već smo imali priliku da čujemo od folk pevačice kako je savetovala ćerku da pokaže sve što ima.

- Nikolija je lepa, mlada, pametna devojka, kada će da pokaže svoje zmijsko telo, ako ne sad. Ona se obuče i pita me kako joj stoji, prva sam koja joj kaže da skine brus. Šta će joj kada ima lepe grudi - pričala je Vesna.

Televiziji „Hepi“ i dodala:


- Kad mi je jedan od nekadašnjih predsednika Srbije nudio broj telefona, dala sam ga njoj da i ona uđe u istoriju - rekla je Brunclikova, koja je između ostalog pričala i o druženju sa Slobodanom Miloševićem i Mirom Marković, šta im je pevala, a šta je Slobodan sam pevao i spremao za goste u kuhinji.
- Kada je NATO pogodio kuću Miloševića, ja sam prva stigla kod njih, dok su se svi ostali razbežali, a zbog toga sam i došla pred sud Otpora, koji je obaćao da će me poštedeti ukoliko im bude plaćala sto maraka dnevno.
Kada smo pozvali Brunclikovu da nam ispriča da li ima povoda da posle toliko godina opet pokreće ovu priču, ona nije bila dostupna za komentar, ali ni Vesna Zmijanac nije bila raspoloženja za priču na ovu temu.
- Od mene nećete dobiti nikakav komentar. Ni reč vam neću reći - bilo je sve što je izjavila.
Podsećanja radi, nesuglasice između Vesne i Zorice počele su nakon razvoda Zmijančeve i Kemiša, a kada je Brunclikova počela da se zabavlja sa poznatim harmonikašem. Tada je Vesna bila ljuta na svoju koleginicu, i u to vreme često su se viđali natpisi u medijima da joj je Zorica otela muža. Zorica je pričala kako joj je Zmijančeva smeštala, te se zbog nje učlanila u JUL.
- Sve je to počelo zbog Vesne Zmijanac, koja je bila u vezi sa moćnim ljudima i odlučila je da me zabrani, da se ne pojavljujem. Ja sam bila u braku sa Miroljubom i to je bila njena osveta. Nisam imala kud. Videla sam Aleksandra Tjanića kako na televiziji priča da je Slobodan Milošević čestita ličnost, ali da mu se ne može prići, a Tijanića sam jako poštovala. Sela sam malo, razmislila i odlučila da pozovem Miloševićevu suprugu - pričala je svojevremeno Brunclikova.

Kemiš javno isprozivao Vesnu!

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac

 Nakon mnogobrojnih tekstova da je Zorica Brunlik „otela“ Miroljuba Aranđelovića Kemiša od Vesne Zmijanac, poznati harmonikaš je pre tri godine javno zamolio pevačicu da ispriča istinu o njihvom razvodu.

- Sve ove godine sam ćutao, jer sam džentlmen i neću svoj život da iznosim u javnost. Ali, 25 godina nakon mog i Vesninog razvoda traje agonija. Slušam kako je mene neko oteo, preuzeo, rasturio mi brak. Samo još da neko bude optužen i da me je kidnapovao. Kunem se u sve moje da Zorica nikada nije bila deo te priče i nije ni bila u mom vidokrugu dok sam bio u braku. Jedino Vesna i ja znamo pravi razlog i zato je pozivam da ga ona ispriča javno. Skinite se sa grbače Zorice Brunclik jer žena nije kriva. Volim Zoricu najviše na svetu i ne želim da ispašta zbog nečega sa čim nema veze - izjavio je tada harmonikaš.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 30.11.2013 20:35h

    Uh Vesna ako je ovo sve istina,zabrljala si do kraja.

  • GoranM Vreme: 30.11.2013 20:59h

    pa ovo je saga, film da se napravi.

  • NINA Vreme: 30.11.2013 21:19h

    Ova Zorica je toliko dosadna sa ovim Kemisom, malo, malo pa se zakaci za Vesnu! Dok Vesna nju uopste ne spominje....verovatno je ljubomorna jer nema ni upola tezgi kao Vesna, a o tome koja bolje izgleda da i ne govorimo. Zorica je umisljena gospodja; a Vesna je bila i ostaje LAFCINA!!!

  • goga Vreme: 01.12.2013 03:14h

    a Zoricina cerka peva u kafani na Smederevskom putu, i Zoricu bas briga za to!

  • seks-na-eks Vreme: 01.12.2013 07:41h

    Pitanje glasi: sa kime se to Vesna Z. "grebala" (što je dovelo do razvoda)?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP