Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JOŠ UVEK SE NISU NAVIKLI DA KONTROLIŠU TREMU

„Zvezde Granda“ na tabletama pred finale!

Autor: B. R. | 29.06.2014 - 08:30:00h | Komentara: 0

Finalisti „Zvezda Granda” pred veliko finale nisu mogli da obuzdaju uzbuđenje, ali ni tremu koja im je zadavala muke, pa im je drhtao glas. Kako saznajemo, veći deo takmičara već danima je pio tablete za smirenje na bilnoj bazi kako bi zablistao u najbitnijem trenutku.

„Zvezde Granda“

„Zvezde Granda“

Najveća euforija uhvatila je jedinu devojku među finalistima Ajšu Kapetanović, koja ima samo 14 godina i koja je sve vreme sa roditeljima, koji su je ubeđivali da će sve biti u redu i da je njen uspeh neminovan, bez obzira na kojem se mestu nađe.

Devojčica iz Sarajeva ujedno ima najveću podršku svih takmičara, koji je gledaju kao sestru i hvale njen anđeoski glas. Ljubomir Perućica danima nije izlazio iz studija, gde je vežbao kako bi svaki ton bio tačan i kako bi svojom sigurnošću zapravo eleminisao tremu. Ništa manje uzbuđenje nije osećao ni Predrag Bošnjak, koga u Subotici već prepoznaju na ulici, zbog čega je osećao još veću odgovornost za nastup.

Mirza Selimović

Mirza Selimović | Foto: Mitar Mitrović

Stariji pevači su, kako njemu, tako i njegovom konkurentu iz Beograda, Marku Gačiću, savetovali da popiju tablete za smirenje na biljnoj bazi, koje im neće uništiti koncentraciju, ali će ih smiriti kako ih to uzbuđenje ne bi odvelo u propast, da pogreše. Da nije lako naći se u finalu, svojim ponašanjem pokazuje i Mirza Selimović iz Srebrenika, koji je priznao prijateljima da noćima ne spava, kao i da ne može mirno da sedi, već je stalno u pokretu.

Ljubomir Perućica

Ljubomir Perućica | Foto: Mitar Mitrović

Bekir Turković iz Prijepolja pribegao je treniranju kao načinu koji mu odvlači pažnju od treme, za koju nije verovao da će ga obuzeti, jer je tokom dosadašnjeg takmičenja nije osećao, ali su se stvari promenile poslednjih nekoliko dana. Čak su ih i stariji pevači savetovali da se smire uz neke čajeve ili tablete, jer još uvek nemaju dovoljno iskustva da bi tu pozitivnu tremu držali pod kontrolom. Njihove savete poslušali su Miloš Vujanović iz Gornjeg Milanovca i Mustafa Omerika iz Mostara, koji su želeli da zablistaju i nisu želeli da ih nepredviđene okolnositi spreče u tome.

Mustafa Omerika

Mustafa Omerika | Foto: Mitar Mitrović

Čelnici “Granda” su im danima davali korisne savete kako da izbegnu greške i drhtanje glasa, jer su svi oni kvalitetni i talentovani pevači. Oni su razgovarali sa njima i o popularnosti, koja ne treba da ih ponese, kako bi izgradili karijere na pravi način, jer prividna slava, podjednako kao i trema, može da ih baci na dno.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP