Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ŠA:

Aki, ka*aću te kada izađemo!

Autor: Ekipa Alo! | 12.06.2013 - 09:05:00h | Komentara: 5

Nakon što je Andrija Marković izjavio da je Ša bio povodljiv i da ga je Memo uvukao u svoje taktike i spletke, reper je, malo je reći poludeo, i počeo da urla na mladog pevača, ali i da preti. Ova scena nije preterano potresla mladu “Zvezdu Granda”, te je tokom njegovog govora pretežno ćutao.

Pretio: Ša

Pretio: Ša

- Mamlaze, jedan glupi, derle jedno! Glumiš mi ovde mangupa nekog, slino jedna mala. Ne znaš sam du*e da obrišeš, mnogo si mu*a pustio. Je**aću te, pi*kice jedna!

Kulirao: Aki

Kulirao: Aki

Ka*aću te kada izađemo, pričaćemo ti i ja još - vikao je reper na šta ga je Aki opomenuo samo da prestane sa pretnjama. Inače, mladi pevač je pričao kako je sada siguran u sebe jer je po glasovima publike video da ga narod voli takvog kakav jeste.
Poslednji komentari
  • drakce Vreme: 12.06.2013 09:57h

    Ovaj Sha,neuroticni,iskompleksirani manijak treba da leti sa imanja,najgora osoba na imanju,neke povede i svog druga Mema..

  • Nislija Vreme: 12.06.2013 12:25h

    Kakav ljakse ovaj Sha,da mu nisu pevaljke i njegove upadice od rve,tri reci u njihovim pesmama kukavac bi jos uvek bio u nekoj drugoj dimenziji!!!! Ali frizurka mu je dno dna,umisljeni mu..nja!

  • Kur-sadžija Vreme: 12.06.2013 13:57h

    Više vredi ono klempavo lijevo uvo-Akija nego celi ŠA.Ulizuje se Suljemanu i sama činjenica da je sa tim ljigavcem celo vreme i smišljaju spletke govori koliki je i kakav Čovek.Dno,dna.Neznam ko je ? nikad čuo za ovog nevaspitanog i neobrazovanog uličara!!! Bruka za Srpski Narod,a pitanje je jeli Srbin pošto se non stop dodvoruje ljigi od čoveka to jest MEMI!!

  • Nikola Vreme: 13.06.2013 10:10h

    Aki iako je klinac za Ša (Šabana) je mnogo pametniji i kulturniji od Ša. Sulejman i Šaban zajedno sa Stanijom i Filipom su najveci negativci na farmi jer iz njih izvire zlo po ponasanju a ova dva dupljaka prednjace i voleo bi videti njihovo priljateljstvo po izlasku iz Farme, jer se oni druze iz interesa.

  • peach Vreme: 20.06.2013 08:24h

    dosta je bilo i ovog malog,nek su mu lekciju odrzali, stanija i filip napoljee...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP