Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

VESNA RIVAS IPAK VREĐALA BOŽINOVSKU

Bivša farmerka uhvaćena u laži!

Autor: Ekipa Alo! | 19.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

Nakon što je napustila rijaliti „Farma“, pevačica Vesna Rivas davala je mnoge kontradiktorne izjave, pa je tako u emisji „Narod pita“ izjavila da nikada nije nazvala Gocu Božinovsku “ciganšturom”, iako snimak sa farme pokazuje suprotno.

Rekla, al‘ se  ne seća:  Vesna Rivas

Rekla, al‘ se ne seća: Vesna Rivas | Foto: Goran Srdanov

Nakon što je na Televiziji „Pink“ prikazan snimak u kojem Rivasova Goci kaže da je „kao ciganštura“, u emisiju se uključila gledateljka koja je Vesnu upitala kako je nije sramota da laže i da li je svesna da je tom izjavom uvredila jednu nacionalnu manjinu.


- Ne, to nije moj stil. Ne izmišljajte - pravdala se Rivasova sve vreme, iako snimak pokazuje suprotno, a onda je odmah promenila temu i počela priču o Goci Božinovskoj. Kako bi uvidela da je zaista svoju koleginicu nazvala „ciganšturom“, prenosimo Vesnine uvrede sa farme u potpunosti.

Sve je  oprostila  koleginici:  Goca  Božinovska

Sve je oprostila koleginici: Goca Božinovska | Foto: Mitar Mitrović


- Kokoško, babetino tupava i otečena od alkohola. Nemoj da ideš za mnom i da tovariš. Alo, vidi kakva je kao ciganštura, ona poslednja. Nemoj da me pipaš i vataš, bolesna sam od tebe i tebi sličnih idiota - rekla je Vesna Goci u jednoj od svađa.

Očigledno je da je Rivasova zaboravila kakve je sve izjave davala na farmi, ali na njenu sreću ili nesreću, uvek postoje video-snimci koji mogu upotpuniti njene sadašnje tvrdnje. Naš savet je da sledeći put pažljivo posluša šta je izgovarala u toku rijalitija kako ne bi još koji put bila uhvaćena u laži.
Poslednji komentari
  • ZvakaZaLudaka Vreme: 19.07.2013 13:14h

    Ova Vesna je carica kica i sunda. Smesno mi je koliko je kic crvena bluza (mrzim rec "bluza") sa lusterima, minjuse, ovo remek delo u kosi...hahahahaha, placem od smeha na svaku njenu fotografiju. Toliko je tuzno, tragicno i jadno da postaje smehotresno.

  • Autohton Vreme: 19.07.2013 13:59h

    Pa ova nema sta nije slagala..Njoj prilaze na ulici u hiljadama i spevaju joj hvalospeve i kako je ona moralni pobednik? Zena je OCAJNA! Frustracija+klimaks na kub..Koga folira..laze cim zine!

  • zdravka Vreme: 19.07.2013 15:53h

    Sećam se Vesne i Saške jako dobro jer sam nešto starija od njih: mislim da je svima sada jasno zašto se nisu pomerile ni milimetar dalje od devedesetih. Koja karijera i ostvarenje na svim mogućim poljima?? Pa one su oduvek bile sprdnja i "lake note": pesme-pesmice i čivave!!! Saškina garderoba na farmi - kasne osamdesete a Rivas" Wumen"-vlasnica butika,stanova, srebrnine-jad i beda! A miomi i operacija ? To se više ni ne spominje. Vesna draga za tebe je Goca Kraljica vasione.

  • Laza Vreme: 19.07.2013 19:00h

    Svaki komentar o vesni je suvisan, zena je patoloski lazov, osoba koja je prepuna zlobe , zena neostvarene pevacke karijere, i pokusava da na bilo koji nacin privuce paznju, u tandemu sa saskom je spasavaj se ko moze

  • Bunar Vreme: 20.07.2013 01:25h

    JA ne znam, stvarno, dokle će ovo pljuvanje i psovanje da bude reprizano. Pa da se radi o samim oslobodiocima BGD-a, ne verujem da bi im se posvećivala tolika minutaža. Nešto se setih filma "Let iznad kukavicijeg gnezda" . Pa to što se u tom filmu dešavalo, bajka je za laku noć u odnosu na ovaj "Farmerski let iznad Lisovića". Bože sacuvaj!!! Eto šta se placa debelom lovom, dok narod sece uši, krpi d*pe, ne bi li sastavio kraj sa krajem.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP