Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

STARLETA ULAZI U RIJALITI

Blondi umesto Vendi na farmi!

Autor: Sanja Arsić | 14.10.2013 - 20:33:00h | Komentara: 8

Iako je produkcija planirala da ubaci Vesnu Vukelić Vendi na imanje u Lisoviću kako bi se srela sa svojim nekadašnjim bliskim prijateljem Jezdimirom Vasiljevićem, nakon ispadanja Gazda Jezde odluka je promenjena i umesto nje će ući Nada Đukić Blondi. Kako saznajemo, ona na imanje stiže sa tajnim zadatkom i ako ga ispuni, ostaće da se bori do kraja. S obzirom na to da je Ekrem Jevrić na imanju, starleta će imati zaduženje da sve vreme bude uz internet zvezdu, a ujedno i da zavede sve muškarce koji se nalaze na farmi.

Voli kad je diraju po grudima i muškarci i žene: Nada  Đukić Blondi

Nada Đukić Blondi | Foto: Dimitrije Goll

 - Kada je ušao Gazda Jezda, produkcija je došla na ideju da zakuva stvari u šouu, pa su kontaktirali sa Anči i Vendi, koje su pre nekoliko godina bile u prisnim odnosima sa pomenutim učesnikom. Kako je publika odlučila da izbaci Jezdu, umesto njega je ušao Ekrem, pa im je na farmi potreban neko ko će njega da natera da pomeri pameću. Kao rešenje se nametnula Blondi, koja će sasvim sigurno napraviti pravi šou sa Ekremom, ali i sa ostalima. Poznata po tome da nema dlake na jeziku, ona će garantovano zavaditi mnoge ukućane, a Jevrić sigurno neće ostati imun na nju. Još uvek se ne zna tačan datum kada će ući u rijaliti jer produkcija pregovara s njom. Nada ima želju da učestvuje, ali pod nekim svojim uslovima - ispričao nam je dobro obavešteni izvor.

U želji da proverimo informacije, pozvali smo atraktivnu starletu, koja nam je potvrdila ovu priču.
- Pregovaramo! Svi se maksimalno trude da me ubede, ali ne verujem da ću ući na imanje. Ne mogu sebe da zamislim kako spavam na senu u prostoriji gde ima mnogo ljudi, da udišem isti vazduh sa njima, imam fobiju od toga. Ili da sanjam slatke snove u štali, da možda podelim jastuk i pokrivač sa kravom. Da nemam savršeno izlivene nokte, nadograđene trepavice i sređenu frizuru, možda bih i pristala, ali ako se za mene naprave posebne odaje - rekla nam je Đukićeva, a kada smo je pitali za tajni zadatak, dodala je da je to njen komentar i da više ništa ne može da komentariše u vezi sa „Farmom“.

Još jedan maneken na farmi!

Maneken Relja Mišić ulazi na farmu, a njegov zadatak je da posvađa Jelenu Golubović i Čupu Kalača. Ako ispuni zadatak i razdvoji ovaj ljubavni par, Relja će ostati da se bori za glavnu nagradu od 50.000 evra. Podsećanja radi, rediteljka i pevač su se među prvima upustili u ljubavnu vezu na imanju, a do sada su već imali i seksualne odnose, što nisu krili od ukućana, već su se sa ponosom pohvalili da su našli mesto na kojem nema kamera. Da li će Jelena pasti na Mišićevo udvaranje, videćemo.
Poslednji komentari
  • dragance Vreme: 14.10.2013 20:49h

    lepoto uzivaj u zivotu,bas te briga za farmu ti si kraljica,opasno izgledas i nije ti mesto pored svinjca ili stale

  • Pera Vreme: 15.10.2013 00:13h

    jel ovo zena ili muskarac sa silikonima??

  • Autohton Vreme: 15.10.2013 02:28h

    Uuuu brata kakva faca...Uughh. Nocna mora..

  • MLaden Vreme: 15.10.2013 08:14h

    Ja da ovo sretnem po noci,, mislim da bi jos sledeci dan morao da idem da saljevam stravu,, strasno

  • jocaaa Vreme: 15.10.2013 11:26h

    pa da..trebalo bi za nju da se pregradi tamo jedan deo pored krave..da bude posebno..tako mi kad se ovca ojagnji zimi pregradimo....mada evo ja sma prodao krave pa mi pola stale stoji prazno..moze kod mene da dodje sa tim njenim nokrima frizurom..trepavicama..a silikoni mi trebaju za prozore..razbio vetar....jeste..bas je ona nesto posebno....a i vi ..jel vas list dnevni ili erotski.../???jel moram ja da gledam ovu punjenu patku?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP