Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

MANEKEN POPIO ŠAMARE ZBOG MARIJANE LEONTIJEVIĆ

Boris dobio batine zbog bivše devojke?!

Autor: A. Radojević | 08.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Ulazak manekenke i balerine Marijane Leontijević u rijaliti program „Farma“ svakako nije bio prijatan za Borisa Stamenkovića, koji je svojevremeno bio s njom u vezi, a kako „Alo!“ nezvanično saznaje, maneken je zbog nje jednom prilikom dobio i batine.

Teško se pomirio sa raskidom: Boris Stamenković

Teško se pomirio sa raskidom: Boris Stamenković | Foto: Nebojša Marković

Naime, nakon njihovog raskida, Boris je Marijani navodno dosađivao u jednom klubu i neprestano joj je slao poruke, te su mu njeni drugovi udarili nekoliko šamara i stavili mu do znanja da mora da je ostavi na miru.


- Boris i Marijana su neko vreme bili u ljubavnoj vezi, ali je onda došlo do raskida. Očigledno je da se to Borisu nije dopalo, pa joj je stalno slao poruke. Jednom prilikom su se našli u istom klubu u Beogradu, on je bio sa svojim društvom, a ona sa svojim. Boris je sve vreme prilazio Marijani, ali ona nije želela da razgovara, a onda joj je neprestano slao poruke.

Hoće li izazvati  razdor?: Marijana

Hoće li izazvati razdor?: Marijana

Mogu slobodno reći da je bio u alkoholisanom stanju. Kako su i Marijanini drugovi poludeli što im ometa provod, odlučili su da mu stave do znanja da mora da je ostavi na miru. Tom prilikom su mu udarili nekoliko šamara, a nakon tog fizičkog kontakta više se nije javio Marijani. Da li će neko od njih o tome progovoriti i na farmi, zaista mi nije poznato, ali videćemo - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak balerini.
Kako su i Marijana i Boris trenutno na farmi, nismo mogli da dođemo do njihovih komentara, ali ćemo se svakako potruditi da po njihovom izlasku saznamo o čemu se tačno radilo i jesu li svi navodi istiniti.

Do tada, ne preostaje ništa drugo do da se prati dalji razvoj njihovih odnosa, ovog puta pod dvadesetčetvoročasovnim video-nadzorom.

Dragana Milošević

Dragana Milošević | Foto: RAS

Dragana svađala Nemanju i Milenu!
 

Razlog zbog kojeg su ubacili Marijanu Leontijević veoma podseća na onaj zbog kojeg je u „Farmu 2“ ušla Dragana Milošević, takođe balerina. Ona je tada u rijaliti program ušla kao bivša devojka Nemanje Stevanovića, koji je u to vreme na imanju u Lisoviću jačao svoju ljubavnu vezu sa Milenom Ćeranić. Dragana je u nekoliko navrata uspela da posvađa Nemanju i Milenu, a da li će i ova balerina nastaviti „svetlu tradiciju“ svoje koleginice i preteče na farmi, ostaje nam da vidimo.

Poslednji komentari
  • Aleksandra Vreme: 08.10.2013 08:07h

    taj ko vam je ovo rekao, ne da je slagao nego na Boga nije mislio

  • nedjo Vreme: 08.10.2013 12:59h

    zasto od nista pravite nesto?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP