Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

IZBAČENI FARMER KAŽE DA JEDVA ČEKA SEKS SA PEVAČICOM

Boris: Neću gledati
Kaćin pornić!

Autor: B. RADULOVIĆ | 10.12.2013 - 08:18:00h | Komentara: 5

Stomatolog Boris Stamenković nakon izlaska iz rijaltija “Farma” kaže da jedva čeka da imanje u Lisoviću napusti i njegova devojka Katarina Grujić kako bi posle toliko uzdržavanja napokon imali seks. On demantuje tvrdnje da je homoseksualac i da mu je pevačica samo paravan i otkriva da neće gledati njen pornić sa bivšim dečkom ako se pojavi, kao i da ne veruje da njegova devojka želi da bude porno-glumica

Boris Stamenković

 

„Čim sam izašao, pokušao
sam da nađem taj njen
video-snimak sa bivšim,
ali nisam uspeo”

- Tu temu o glumicama iz pornića sam ja nametnuo, a ona se samo nadovezala pričom o jedinoj koju zna jer nije ona u tom fazonu. Što se tiče njenog pornića sa bivšim, čim sam izašao, pokušao sam da nađem taj video-snimak, ali nisam uspeo. Verujem i da ne postoji, ali ako bi se pojavio, ja ga ne bih gledao - kaže Boris i ne krije da jedva čeka svoju dragu da vidi van kamera. Iako mu je u nekoliko navrata zavlačila ruku u gaće, on kaže da nije bilo seksa, a da su za svaki slučaj već razgovarali o eventualnom potomstvu:

Ivan je glupo i podlo stvorenje!
Boris tvrdi da je među farmerima najveći licemer bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković:
- On je toliko glupo i podlo stvorenje da ja nemam reči. Taj ne poštuje ni žene, ni starije u “Farmi”. Zbog dugova koje ima i loše finansijske situacije primoran je da gazi preko mrtvih da bi došao do novca.

- Bilo je teško uzdržavati se, ali smo morali zbog roditelja, ipak to neće biti slučaj kada izađe i ostanemo sami u četiri zida, što jedva čekam. Sačekaćemo da prođe neko vreme pre nego što odlučimo da pravimo decu, ali nikad se zna, možda nam se omakne, takve stvari je teško planirati - iskren je bivši farmer.


On ne krije da se u bivšu devojku Marijanu, koja je ušla u rijaliti da ga razdvoji od Kaće, potpuno razočarao:

- Ona mi ništa ne znači, a ovo je posle raskida drugi put da me je razočarala. Njih dve su potpuno različiti tip devojaka i iz ove perspektive ne znam šta sam video na Marijani.

Poljupci u nizu: Kaća i Boris

Boris kaže da su ga šokirale priče da je gej:

- To su mi potpuno glupave i banalne priče jer sam veliki obožavalac žena. Nikada nisam bio čak ni u situaciji da me muva muškarac jer je moj stav po pitanju seksualnosti jasan. Te priče plasiraju ljubomorni muškarci - tvrdi Stamenković.

Crnju osobu od Jelene nisam upoznao!
Stamenković kaže da mu je na imanju najteže bilo da nađe zajednički jezik sa Jelenom Golubović:
- On je najcrnja osoba u duši koju sam upoznao. Ne umem da opišem takvu ličnost kojoj svako jutro dolazi medicinski radnik i daje punu šaku tabeleta. Njoj je samoj sa sobom teško.

Poslednji komentari
  • Nevena Vreme: 10.12.2013 08:43h

    E da si normalan kao sto nisi, pobegao bi od te Katarine. Pa zar ne vidite kakva je ona osoba. A posto nisi normalan, ti je cekaj, pa pravite decu. Farma je cudo. Toliko je pacenika naslo svoju srodnu dusu. Trebalo bi da Farma promeni ime u neku agenciju za upoznavanje, jer ocigledno samo tamo pojedinci mogu da se ``useme`` sa nekim. Tuzno. I jadno.

  • ja Vreme: 10.12.2013 11:08h

    koliko je kontradiktoran....ne bih gledao i da ima pornic,a ovamo kaze da je prvo to trazio kad je izaso...

  • maca Vreme: 10.12.2013 12:59h

    On bi to davno uradio da je imao sa cim??

  • nedjo Vreme: 11.12.2013 01:42h

    tezak mucenik

  • Branko Vreme: 14.12.2013 04:45h

    Kao budući medicinski radnik, trebao bi poznavati medicinski kodeks. Ne priliči da odaješ koliko lekova pije JG, a pogotovo ne priliči da maltretiraš takvu osobu podmetanjem uložaka, sipanjem soli u kafu ili stavljanjem jaja u krevet. Narušio si lekarsku, ali i ljudsku etiku.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP