Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

DŽABA SE ČEŠU!

Buve izujedale farmere!

Autor: Dragana Tripić | 11.04.2013 - 18:45:00h | Komentara: 0

Iako su se radovali druženju sa životinjama na imanju u Lisoviću, Goca Božinovska, Era Ojdanić i Aki Marković nisu ni slutili da će im upravo pojedini primerci zagorčati život u “Farmi”!

Troje farmera luksuzne ležaje u svojim domovima zamenili su slamaricama, što je pogodovalo da se buve nakote, a hranu potraže upravo na njihovoj koži i svežoj krvi poput Akijeve!

Privukao pažnju: Era Ojdanić

 Era Ojdanić

- Od kada su stigli u “Farmu”, većina učesnika se žalila na sve češća bockanja, ne sluteći da ubodi dolaze upravo od buva. Međutim, izgleda da se ovim insektima najviše dopala koža Goce i Ere i Akija, jer su njih troje najgore prošli od svih ušesnika. Tako se pre neki dan Goca Božinovska požalila Zorici Marković kako su je buve izujedale po butinama.

Farmeri dobili priliku da se odmore

Zbog Dana žalosti, na imanju u Lisoviću u toku jučerašnjeg dana nije bilo veselja. Produkcija je odlučila da farmerima da malo oduška i ranije ih pošalje u krevet. Od Zadruge je stiglo pismo i dozvoljen im je raniji odlazak na počinak, a pošto im nisu rekli pravi razlog, saopšteno im je da je to nagrada.

- Ne mogu više da se češem, sva sam se osula po telu. Sve me peče i svrbi, poludeću - besnela je Goca dok se drapala po koži, prepričava naš dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Ništa bolje nije prošao ni Era Ojdanić, koji je buve fasovao za vreme gazdovanja, dok je Aki Marković neželjene insekte pokupio od Seksi Sandre, koja je zbog toga i spavala kod njega, a čiji je krevet bio pun ovih dosadnih životinjki.
- Sav sam izujedan oko članka na nozi, a to toliko svrbi da ne mogu da spavam - žalio se pevač ukućanima.

Goca Božinovska

Goca Božinovska


- S obzirom na to da Era Ojdanić i sam živi na imanju, on je jedini uspeo nekako da se odbrani od ove napasti tako što je nakon par uboda uzeo i sam sebi napravio krečno mleko. Ojdanić se, krijući se u kupatilu, maže ovim preparatom, a nemili gosti beže od njega na kilometar. Ipak, ovaj svoj proizvod namazani pevač nije podelio sa drugim farmerima, pa su ostali primorani da se sami izbore sa ovom nemilom situacijom - ispričao nam je naš izvor.

Andrija Aki Marković

Andrija Aki Marković | Foto: Rajko Ristić

Po svemu sudeći, ovo iskustvo sa buvama farmeri će dugo pamtiti jer ni u snu nisu mogli pomisliti da će im upravo ovi mali sitni insekti pokvariti srećne trenutke na imanju.

Marija Petronijević u "Farmi"!

Bivša devojka Vlade Mandića glumica Marija Petronijević prihvatila je ponudu da uđe u “Farmu” i pred kamerama zaleči rane od ovog raskida. Mladoj glumici ovo nije prvi rijaliti jer se prošle godine takmičila u “Prvom kuvaru Srbije”, gde je pokazala vatreni temperament i kratak fitilj

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP