Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

BIVŠI MUŽ

Čestitam Goci na veribdi, želim joj svu sreću!

Autor: Telegraf | 01.01.2014 - 15:30:00h | Komentara: 0

"Nisam znao da će se venčati, bio sam na "Farmi" četiri meseca, nemam nikakva negativna osećanja prema tome, daj bože da uđe u novi brak", rekao je Marinković za Telegraf.

Ivan Marinković

Odmah po izlasku sa “Farme” Ivana Marinkovića sačekale su vesti da je njegovu bivšu dragu Gocu Tržan zaprosio njen dečko i bubnjar iz benda Raša. On je na to odregovao sasvim mirno uz komentar da joj želi sve najlepše u predstojećem braku!
Sada već bivši farmer nije krio da je u rijaliti dospeo sa etiketom bivšeg muža, i ističe da je veoma ponosan na to što je, iako nema VIP zanimanje, dospeo do samog finala.
- Ponosan sam na sebe jer me je publika dovela do kraja “Farme” iako nisam ni glumac, ni pevač, već nečiiji bivši muž! Mislim da do sada nije postojala osoba koja je sa ovakvim profilom ušla na imanje, a publiku sam osvojio svojojm ličnošću. Mnogo je teško na “Farmi”, ko nije bio ne zna i bilo je potrebno da se nađe granica kontrole – rekao je profesor fizičkog, i dodao da mu spavanje u štali nije predstavljalo problem.
- Ja jesam gradsko dete, ali nikada nisam živeo u izobilju nekom pa da mi toliko teško padne slama ili poljski ve-ce, na to sam se odmah po ulsaku navikao – nastavlja priču Ivan.
On ističe i da mu nije smetalo kada je Goca ušla na imanje kao gost, niti da je imao utisak da su sve oči bile uprte u njih dvoje.
- Ja sam se to veče osećao kao ravnopravan farmer kao i svi ostali, znam da je to bilo jako gledano. Ja nju doživljavam kao svoju bivšu ženu i veoma je poštujem, slutio sam da će ući na “Farmu” u nekom trenutku – rekao je on, dok je na pitanje o Gocinoj veridbi odgovorio:
- Naravno da nisam znao, bio sam četiri meseca na “Farmi”, nemam nikakva negativna osećanja prema tome. Goca je moja bivša žena i majka mog deteta i to mi je najvažnije. Želim joj apsolutno svu sreću u životu i ako su se verili, daj bože da uđe u novi brak – rekao je Marinković za Telegraf.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP