Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PRAVI GLUMCI ZA SERIJU

Četverac koji ne prestaje da šokira! (VIDEO)

Autor: Puls | 23.05.2013 - 21:19:00h | Komentara: 5

Ako bi se ikada neka španska telenovela snimala kod nas, onda bi sa sigurnošću mogli da kažemo kako imamo prave glumce za njih! Ovih dana sva dešavanja na Farmi se uglavnom vezuju za odnos Stanije i Filipa, a ovog puta nisu samo njih dvoje glavna tema dešavanja, već im se pridružio i drugi par - Jovana i Danijel.

Stanija i Filip se čsto svađaju

Stanija i Filip

Izgleda da je problem nastao zbog momenta da Jovana u stopu prati Filipa, a maneken je izbegava kako se ne bi stvorila pogrešna slika. Panajotović nije želeo to da spomene svom kumu, pa je to rešila da uradi njegova devojka Stanija. Izgleda da joj se baš sviđa uloga "drvenog advokata".

Jovana i Danijel

Jovana i Danijel

E tu je nastala cela zbrka. Danijel tvrdi da je cela priča potekla od starlete kada je za njega rekla da ima magareće uši, a Stanija to uporno poriče i govori kako joj smetaju Jovanine provokacije na njen račun tipa "tražila si - gledaj". Filip je takođe pokušao da umetne svoju verziju priče, a kada su rešili da i sa Jovanom o tome rasprave - ona je burno odreagovala. Ko je na kraju u pravu - procenite sami.


Poslednji komentari
  • Ja-sam Vreme: 24.05.2013 04:41h

    Jos kad se ljube mljackaju ko Vucko kad jede pastetu .

  • GROM Vreme: 24.05.2013 04:49h

    pa kad se filip i stanija pojave u kadru i krenu da vrte jedno te isto jednostavno promenim kanal jer su dosdili i bogu!!!

  • mile Vreme: 24.05.2013 06:45h

    Ovaj Filip nije ni za obdaniste,skoro nisam video glupljeg lika.Pa videcu koliko ce jos ostati kad mu Stanija da nogu,jer je realno i do sada izgurao zahvaljujuci njenoj pameti i snazi.Da sam na mestu devojaka napolju debelo bih razmislio da li da ga pogledam,a ne da pomislim na nesto ozbiljnije,tipican primer nezrelog deteta.

  • Steva Vreme: 24.05.2013 08:16h

    Ponavljam ono što je mnogo puta rečeno!Dno dna!Na šta su pojedinci spremni,za šaku evra/?/.Jel moguće,da to sebi dozvoljava televizija,kojs ne može da izmeri gledanost?Šta bi bilo,kad bi bilo!

  • Maja Vreme: 24.05.2013 11:18h

    Ma Stanija je spremna na mnogo toga kako bi dosla do novca. Da joj nije bilo manekena pukla bi posle 2 nedelje psihicki i sama bi trazila da izadje, a ovako je decka skroz izludela. A jos vece su budale oni koji glasaju za nju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP