Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

KALAČ SE RADUJE MOGUĆNOSTI DA DOBIJE PRINOVU SA REDITELJKOM

Čupo: Svesno sam pravio Jeleni bebu!

Autor: Dragana Tripić | 01.11.2013 - 23:30:00h | Komentara: 4

Intimni odnos koji su imali Čupo Kalač i Jelena Golubović na imanju u Lisoviću mogao bi da bude blagorodan jer je naturalizovani Šveđenin potvrdio da je pravio bebu rediteljki.

Lepi Mića bio u pravu: Jelena i Čupo u akciji

Jelena i Čupo u akciji

 

Naime, Čupo nam je rekao da je sa Jelenom imao odnos više puta i da su svaki put išli do kraja i doživeli vrhunac, što bi moglo da rezultira time da je Golubovićevu ostala u drugom stanju.


- Prvi put smo imali seks u septembru, kada je bila žurka na imanju u Lisoviću. To veče je bilo nekako posebno. Malo se više popilo jer je bila zabava, a izolacija i strasti učinili su svoje, pa smo nas dvoje overili štalu - priseća se bivši farmer.

jelena i čupo


- Meni se Jelena mnogo dopala, a hemija i emocije među nama samo su se više rasplamsale, pa smo nakon te večeri vodili ljubav na još nekim mestima na imanju: iza senika, u krevetu u spavaćoj sobi pokriveni jorganom. Kada su strasti u pitanju, nismo mogli da se obuzdamo, a i zašto bismo, odrasli smo ljudi, slobodni, a i emocije su prisutne i kod mene i kod nje, tako da ne vidim ništa loše u tome što smo radili. Ionako sam mislio da je zaprosim, ali to ću učiniti naknadno, kada se završi „Farma“, jer ja nju iskreno volim. Što se tiče toga da li je ostala u drugom stanju, iskreno, ne znam, ali sam se potrudio da doprinesem njenom blagoslovenom stanju. Kada sam se vratio na farmu putem baraža, samo smo razmenjivali nežnosti i nisam stigao od tolike strasti da je pitam da li je kod nje sve sa ciklusom u redu. U svakom slučaju, ja volim decu i bilo bi mi drago da Jelena ostane u drugom stanju - rekao je Kalač za naš list.


Kako bismo čuli Jeleninu porodicu, pozvali smo njenu majku Svetlanu, ali ona nije želela da komenariše bilo šta povodom ove priče.

Danijel i Jovana izgubili bebu na farmi

Jovana i Danijel

Prošlu sezonu „Farme“ obeležio je seks koji se dogodio između Danijela Alibabića i Jovane Nikolić. Njih dvoje takođe su išli do kraja i u više navrata imali su odnose. S obzirom na to da su se istinski zavoleli, njih dvoje su se na imanju verili, ali i izgubili i bebu, potvrdila je Jovana nakon što se rijaliti završio. Međutim, njih to nije pokolebalo, pa su nakon završetka „Farme“ nastavili vezu, koju su krunisali brakom.

Poslednji komentari
  • Kosta Vreme: 02.11.2013 07:48h

    Pa napravi li Cupo ?

  • AZDAJA Vreme: 02.11.2013 08:21h

    Sprema se MUTANT za sledeci ciklus FARME.

  • Ana Vreme: 02.11.2013 12:51h

    Koji polusvijet!

  • Djoka Vreme: 02.11.2013 17:49h

    Potpuno je u pravu: Kada su u pitanju istinske emocije i strasti, sta je prirodnije nego da se zaljubljeni golupcici pare kao zivotinje pred celom svetom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP