Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

BIĆE KAŽNJENI?

Čupo tajno doneo pismo Jeleni na Farmu! (VIDEO)

Autor: Kurir | 28.10.2013 - 14:39:00h | Komentara: 6

Verenicu su, pošto je pevač ponovo ušao na imanje, otištli iza sena, gde je Čupo krišom izvadio papirić, što je striktno zabranjeno po pravilima rijalitija, i dao ga Jeleni

Jelena i Čupo

Da ne vidi niko: Jelena i Čupo | Foto: Screenshot "You tube"

Čupo Kalač, koji se u baražu vratio na Farmu i zaprosio Jelenu Golubović, krišom je dao Jeleni papirić a potom ga sakrio u džep!

Verenicu su, pošto je pevač ponovo ušao na imanje, otišli iza sena, gde je Čupo krišom izvadio papirić, što je striktno zabranjeno po pravilima rijalitija, i dao ga Jeleni, koja je bila prijatno iznenađena informacijama koje je pročitala. Dok je Jelena čitala pismo, Čupo je pevao, ali se ipak čulo šuškanje papirića. Potom je Čupa uzeo papirić i stavio ga u džep, a njih dvoje su nastavili priču o Jeleninoj povredi kičme, koju je zadobila kada joj je Ivan izmakao stolicu u subotu na svadbi.
Po pravilima zadruge, striktno je zabranjeno odavanje informacija iz spoljnog sveta. Čak je Jelena opomenula farmere kada su počeli da ispituju Čupa, ali je pevač otkrio da se fudbalska reprezentacija Bosne plasirala na Svetsko prvenstvo u Brazili.

- Bosna, Jelena i ja idemo u Brazil - pokušao je da se izvuče Čupo.

- Nemojte ga ništa pitati da vam priča šta se dešava napolje - viknula je Jelena na farmere kada su počeli da ga ispituju šta je uradila reprezentacija Srbije u kvalifikacijama.

Video pogledajte od 54:00

Poslednji komentari
  • veverica Vreme: 28.10.2013 17:29h

    Zasto produkcija ne reaguje na ova krsenja pravila?? Ionako je sve smesno providno, od ubacivanja cupavog, do dopustanja Jeleni da radi sta hoce - NISTA. Ako je bolesna neka ide kuci, a ne da svi ostali rade koliko-toliko a ona od prvog dana na postedi. Stvarno nema smisla vise, Jeleni nije mesto na farmi, to svi dobro znaju, ona je bolesna, ali ne od alergije nego u glavu. SRAMOTA , DOSTA VISE...

  • MIKICA Vreme: 28.10.2013 18:34h

    Pa da, posto sada ima ko da je zastiti, treba ga izbaciti !!! Prvo treba kazniti Zadrugu za krsenje milion pravila, o ostalima da ne pricam. OVDE JE JELENI UGROZEN ZIVOT i njena MAJKA, POD HITNO, ako Cupu izbace, MORA DA JE IZVEDE NA KAPIJU I TUZI ZADRUGU. To bih ja, kao majka uradila.

  • Jelena Vreme: 28.10.2013 18:41h

    Direktna nominacija! Sve drugo bi bilo nepravedno prema drugim takmičarima. Oboje u Arenu, jer je ovo sprdnja sa pravilima... Pa oni misle da su u obdaništu, pa kriju papiriće, šta li? Smišljena veza, kalkulisani potezi i gluma, e to je njihova "iskrena" veza. 50.000 evrića je u pitanju, malo li je za fingiranje ljubavi... A mi smo, valjda, mrmoti?!

  • Mirjana Vreme: 29.10.2013 04:41h

    Sve ovo oko farme vredja gledaoca! Posle VB pre nekoliko god. gde je pobedio pametan, kulturan, nadasve vaspitan IVAN LJUBO, sve je devalviralo. Majka Jelene G. ocigledno nije ulozila dovoljno u vaspitanje cerke!Da sam na njenom mestu, HITNO bih "izvadila" cerku sa farme i vodila u bolnicu, jer bi mi bilo prece zdravlje svoje cerke od novca. Prvo psihijatrija, pa redom. Farma nije bolnica! Niko ne voli parazite, a Jelena to jeste..Majko Jelenina, NORMALNOG coveka iritira nerad, nezrelost, sirenje nogu pred kamerama(bez gacica)ogovaranje, vrsenje nuzde gde stignes...Mene, kao majku bi bio stid!

  • Maja Vreme: 29.10.2013 09:39h

    Ne razumem nista. Tuta otkako je usao prenosi informacije iz spoljnog sveta, Jelenu napada govoreci joj sta se govori i pise, govori im sta se prikazuje napolju....a zadruga NISTA. Ne mogu da verujem da prave toliku razliku, pa neka ga nominuju i posalju u arenu pa da vidimo kako ce da se izvuce nego znaju da njegova ljigava prica ne prolazi kod gledalaca a drze ga zbog traceva. Istina je da su on i Jelena J. trebali zajendo da udju i da glume par da se svadjaju i "vole" ali ona nije bila spremna za to pa je on nju nagovori da udje sama Zaljubila se u Edina sto nije nikakvo cudo, devojka slobodna, a ovaj kepec bolje da spomene zenu i dete ili ih je odavno zaboravio.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP