Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ISPROBALI PRSTENJE

Danijel i Jovana pazarili burme! (FOTO)

Autor: A. Radojević | 12.07.2013 - 11:42:00h | Komentara: 7

Nakon što su Jovana Nikolić i Danijel Alibabić boravili nekoliko dana u Crnoj Gori, gde je manekenka upozala pevačevu porodicu i prijatelje, došli su u Beograd, gde su pazarili burme za venčanje koje najavljuju. Naime, “Alo!” je juče uslikao novopečene verenike kako biraju prstenje, a po njihovim osmesima se može reći da su veoma srećni dok planiraju veliku svadbu.

Danijel | Foto: Masanori Jošida

Prvo ide razgledanje | Foto: Masanori Jošida

Jovana i Danijel su odmah po dolasku u Beograd svratili do šoping mola „Delta siti“, a nakon višečasovnog isprobavanja burmi, odlučili su da ih i kupe. Njih dvoje su ušli tržni centar, a onda se posvetili kupovini za jedan od najvažnijih dana u njihovom životu. Sudeći po njihovima licima, i te kako su zaljubljeni, a već su uveliko počeli sa pripremama za, kako je Danijel najavio, veliku svadbu.

Danijel | Foto: Masanori Jošida

Da vidimo kako Jovani stoji | Foto: Masanori Jošida

Kako je par proveo nekoliko dana u Crnoj Gori, Jovana je imala priliku da upozna Danijelove prijatelje i rodbinu, a kako je za “Alo!” izjavila, manekenka je oduševljena kako dočekom, tako i svim ljudima.

Danijel | Foto: Masanori Jošida

Ovo će sve da ponove još jednom | Foto: Masanori Jošida

 - Bilo je prelepo u Crnoj Gori i mogu da kažem da su me svi odlično prihvatili. Prihvatili su me kao da sam im ćerka, a ne snajka. Nismo se dugo zadržali, ali za to kratko vreme je bilo baš lepo i svi su bili vrlo ljubazni. Posle duže potrage, burme smo kupili u zlatari “Andrejević” - podelila je sa nama Jovana. Sudeći po tome šta su sve do sada odradili, Jovana i Danijel uspešno realiziju sve planove koje su napravili u rijalitiju “Farma”, a kako su se burmama već opremili, ostaje nam da vidimo koji je sledeći korak.

Danijel čeka bebu!

Danijel Alibabić je u toku jučerašnjeg dana napisao na svom Fejsbuk profilu da čeka bebu, međutim, kada smo kontaktirali s njim, rekao je da se samo šalio.

- A, to je bila šala. Nisam ni znao da će to toliko buke da podigne, evo, odmah ću da sklonim - izjavio je Danijel za dnevni list „Alo!“. 
Poslednji komentari
  • Marin Vreme: 12.07.2013 13:09h

    gde vi ovde vidite osmeh.Meni oboje izgledaju kao da ih neko puskom tera da se vencaju

  • maki Vreme: 12.07.2013 14:18h

    sta treba da se cere da bismo mi bili zadovoljni i rekli kako je to prava ljubav.Deco,zelim vam sve najlepse,puno ljubavi,srece i dece.Ne obazirite se na ovakva dusobriznike.

  • MAJA Vreme: 12.07.2013 14:54h

    MA OVO JE SVE FARSA.SVE SU URADILI DA BI SE ZA NJIH PROCULO JER KO SU ONI BILI PRE FARME,NIKO NIJE NI ZNAO ZA NJIH.SMESNI SU DO BOLA,HAHAHA

  • maja Vreme: 12.07.2013 16:26h

    opaaa, sada su u novim ulogama, emisija se zove "48 sati svadba". Dobili su i prstenje a i svadbu od televizije da se napravi nova emisija. Uziveli se u ulogama a ima da se popije i pojede.

  • Lepotica Vreme: 13.07.2013 16:04h

    SRETNO i da se poštujete i volite kako danas tako i zauvek.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP