Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

BINGO!

DANIJEL: Kad sam imao seks sa Jovanom na Farmi, tad joj nisam bio gej!

Autor: Telegraf | 17.01.2014 - 13:49:00h | Komentara: 4

Saga o Alibabićima ne jenjava budući da se još jednom oglasio ocrnjeni mladoženja Danijel koji demantuje svaku Jovaninu reč – od toga da je homoseksualac i da je imao paralelnu vezu sa izvesnim Markom, preko toga da nisu imali šta da jedu, do tvrdnje da ju je tri puta davio.

Svojoj supruzi ne želi da uzvrati istom merom i iznese još malo prljavog veša, iako je zatečen celokupnom situacijom, već se u njeno ime stidi.

Dane velike  ljubavi su brzo  zaboravili

Dane velike ljubavi su brzo zaboravili | Foto: Nemanja Kostić

- Njeni postupci su skandalozni! Izgubila je svaki kompas i sramota me je zbog njenih izjava i njene sramote. Svi joj se smeju zbog stvari koje priča – rekao je pevač i dodao da je ona preko noći odlučila da ga “pljuje” jer nije pristao na njene ucene i iznudu novca.
Alibabić o izvesnom Marku iz Podgorice, sa kojim Jovana tvrdi da je on bio u vezi, kaže da ga ne poznaje kao i da ona nema dokaze za to što priča.
- Ovde je muškarca najlakše uvrediti i diskreditovati tako što ćete reći da je gej, a Jovana to verovatno razume, pa zato potencira. Ona vrlo dobro zna da sam strejt. I svi koji su gledali “Farmu”. Ako me razumete – podsetio je Danijel na seks koji su imali u rijalitiju, pred milionskim auditorijumom.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić | Foto: Nemanja Kostić

 Crnogorski pevač priznaje da su on i Nikolićeva probleme imali još na “medenom mesecu” i rastali oko Nove godine, međutim, ističe da to nije bilo zbog toga što je on izgubio interesovanje za nju kao ženu, niti zbog toga što ju je, kako ona kaže, davio.
- Ona kaže da nismo imali seks dva i po meseca, a njene reči su izgubile kredibilitet! Vidim da joj se nakon gostovanja u “Amidži šouu” svi smeju! I to je i zaslužila. Niko joj više ne veruje. Od mene nećete dočekati da je vređam i da pričam stvari kakve ona priča. Ne želim da budem kao ona i da me ljudi doživljavaju kao budalu – ispričao je on.
Na tvrdnju supruge da je živela na rubu egzistencije i da je tri puta dnevno jela samo sendviče, Danijel kaže:

Jovana i Danijel

Jovana i Danijel

 - Meni je ispod časti da govorim o tome šta smo jeli i koliko smo puta spavali. Ako ona kaže da smo jeli sendviče, jeli smo sendviče. Pogledajte fotografije sa svadbe, pa će vam biti jasno kako smo “bedno” živeli – ogorčeno priča pevač.
Osim što se sada gorko kaje što se oženio Nikolićevom, Danijel dodaje i da je ispalo bolje što Jovana tokom njihovog braka nije ostala u drugom stanju.
- Poznavajući njeno okruženje u Nišu i ljude sa kojima se druži, sada mi je mnogo drago što nemamo dete – izjavio je on.
Povodom njenih gnusnih optužbi, Alibabić je pravdu potražio na sudu, ali ne zbog novca, već zbog ukaljane časti, te od misice neće uzeti ni dinara, ako mu se javno izvini i prizna da je sve izmislila.
Poslednji komentari
  • raca Vreme: 17.01.2014 14:21h

    Bolje bi vam bilo da kopate, perete stepenista,perete prozore i da tako zaradjujete, ovo je sramotno sto radite. Jedan dan se ona oglasava, a drugi dan ti. Niste mi bili simpaticni ni na farmi.

  • twity Vreme: 18.01.2014 00:37h

    DEČKO JE ISPAO CAR!BEZ OBZIRA DA LI JE GEJ ILI NE ON JE ISPAO KULTURAN ZA RAZLIKU OD NJE KOJA JE POKAZALA DA JE GLUPACA,NESKOLOVANA I KOJA NEZNA DALJE OD NOSA.BRUKA NAS JUG,I NAS NIŠ!!

  • JA* Vreme: 18.01.2014 09:07h

    Bas sramota sta rade ....njemu bih reklaa da je zato i imao sex na farmi da opovrgne glasine da je gej, a njoj : devojko ,malo vise stila i dostojanstva !!!!!

  • Jad Vreme: 18.01.2014 13:13h

    Jedini cilj ovog Alibabe je bio da udje na Srpsko trziste i uspeo je ! Prorezimski pevac M. DJ. ! Bravo za Alibabu i njegove razbojnike!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP