Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PEVAČICA OTKRILA DA UČESNICI RIJALITIJA NE VODE RAČUNA O HIGIJENI

Dara Bubamara:
Svi farmeri smrde!

Autor: Ekipa Vip! | 28.04.2013 - 11:45:00h | Komentara: 1

Poznata pevačica Dara Bubamara imala je priliku da na jedno veče upozna atmosferu na imanju u Lisoviću, ali sudeći po njenim komentarima, rijaliti program „Farma“ joj se nije dopao. Dara se osvrnula na higijenu ukućana i u lice im rekla da svi do jednog smrde.

Dara Bubamara

Dara Bubamara | Foto: Nebojša Marković

 

Dara gostovala na žurki koja je organizovana na imanju u Lisoviću i tom prilikom rekla kako nikada ne bi mogla da uđe u ovakav rijaliti šou

- Svi smrdite do jednog. Osećam vas. Ja sam žena zmaj, ali nema šanse da bih ovo izdržala - rekla je pevačica svim stanovnicima imanja u Lisoviću. Da farmeri ne vode previše računa o higijeni se već znalo, te i pojedini šuškaju o onima koji se na farmi ne kupaju. Tako je Gordana Bjelica već u startu prozvana kao neko ko ne skida šminku i ne pere kosu, dok je Radojka sama otkrila da se kupa jednom nedeljno. „Optuženi“ da ne vode računa o svojoj higijeni su i Ekrem Jevrić, kao i Dule. Da ogovaraju svakako znaju, a Dara Bubamara je otkrila da ni ostali ne mirišu, međutim, ukućani se nisu previše potresli zbog toga.

Dara Bubamara

Vi smrdite svi do jednog. Osećam vas. Ja sam žena zmaj, ali
nema šanse da bih ovo izdržala: Dara Bubamara

Inače, Dara je „Farmu“ posetila kako bi zabavila učesnike svojim glasom, pa celo veče nije ispuštala mikrofon iz ruke. Ako je sudeći po njenom ponašanju, najviše su joj se svideli Stanija Dobrojević i Filip Panajotović, kojima je tajnim znacima objašnjavala da su super i rukama im pokazala srce.

Dara Bubamara

- Jel ste vas dvoje par? Mnogo ste lepi, baš ste lep par - pričala je pevačica, Staniji i Filipu, dok joj se starleta sve vreme zahvaljivala. Da su bile odličan tandem za igru, Stanija i Dara su pokazale i time što su i jednoj i drugoj grudi ispadale iz garderobe. Dok se staleti majica povlačila na gore, pevačici je korset padao dole, ali sva sreća pa su i jedna i druga bile svesne trenutka, pa su na vreme sprečile da njihova garderoba otkrije nešto što ne treba.
  • Dara Bubamara | Foto:
  • Dara Bubamara | Foto:
  • Dara Bubamara | Foto:
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 29.04.2013 16:53h

    mirishu na vonj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP