Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

REAKCIJA

Divna Karleuša: Jelena Golubović je bolesna!

Autor: A. Radojević | 05.11.2013 - 20:30:00h | Komentara: 12

Samo dan nakon izlaska iz rijalitija “Farma”, bivša radio-voditeljka Divna Karleuša vratila se starim obavezama, a u trenutku kada je unuke Atinu i Niku dovela iz vrtića, za “Alo!” je ispričala svoje utiske o učešću u ovom šou programu. I dok je svakodnevno trpela uvrede Jelene Golubović na svoj i na račun svoje ćerke Jelene, Divna kaže da je neće tužiti za sve što je izrekla:

Bez dlake  na jeziku: Divna  Karleuša

Bez dlake na jeziku: Divna Karleuša | Foto: Rajko Ristić

 - Jelena Golubović je bolesna devojka i mislim da bi nju bilo nepošteno tužiti. Ja sam pogrešila što sam uopšte ušla u rijaliti kada sam čula da će jedna takva osoba takođe biti tamo i što sam svoju porodicu izložila nepotrebnom blaćenju od ujutru do uveče. Ona je pričala neosnovane stvari o mojoj ćerki i davala meso novinarima za članke i to je jako loše. Ja nju uvek mogu da tužim. Koliko vidim po komentarima, gledaoci nisu mogli da vide da ona sve farmere, pa i mene, maltertira, a njoj jedino mogu da pomognu terapije koje treba da joj obezbedi produkcija i jedan dobar psihijatar - izjavila je Divna, koja je dodala da njen dečko nije izvesni Omar, kako se spekulisalo u medijima:

Jelena Golubović

Jelena Golubović

 - Moj dečko jeste mlađi od mene 30 godina, ali nije reč o Omaru i ja želim ovom prilikom da se izvinim porodici Brkan što su me dovodili u vezu sa njim. Moj dečko jeste iz Bosne, tata mu je Bosanac, a mama Engleskinja i bavi se advokaturom. Ime mu počinje na slovo O, ali ne mogu ništa više da vam kažem. Slobodno mogu da se našalim i da kažem - ako mogu Madona i Šer, mogu i ja - kroz osmeh nam je rekla Karleuša, koja se šalila kada je pričala da je imala seks 11 puta na dan.

- Ta priča o seksu je bila šala. Svi smo sedeli i pričali ko je najviše puta u toku dana imao seks. Trebalo je da vidite oči Ivana Marinkovića kada sam rekla da sam imala 11 puta za dan. Odmah sam izračunala koliko je to nedeljno i on je ostao šokiran, pa je posle išao i pričao farmerima o mom iskustvu. Ali to uopšte nije loše, pa ja verujem da svaka žena sanja o tako dobrom ljubavniku - kaže voditeljka.

Jelena se rasplakala kad me je videla!

Iako nije bila u studiju da sačeka svoju majku, Jelena Karleuša je već na parkingu ispred kuće pala Divni u zagrljaj i počela da plače.

Jelena Karleuša: Bitna su moja osećanja!

Jelena Karleuša | Foto: tviter

 - Mene je iz Šimanovaca dovezao dobar prijatelj Zoran, a Jelena me je čekala kod kuće i otvorila nam je parking kada smo stigli. Tada me je samo zagrlila i počela da plače. Ona je moja najveća ljubav i naš odnos prerasta odnos majke i ćerke i mislim da to svaka žena razume. Ja nju nikada ne bih izlagala uvredama Jelene Golubović, jer i ona sama dovoljno ima posla sa raznim neartikulisanim osobama - izjavila je Divna.

Mislim da će Dragan tužiti Jelenu!

Jelena Golubović je jednom prilikom u rijalitiju “Farma” iznela tvrde da je bivši muž Divne Karleuše Dragan maltretirao ljude i vezivao ih za radijator. Međutim, radio-voditeljka nije želela da komentariše ovu priču i smatra da će njen bivši muž tužiti rediteljku.
- O tome ne bih da komentarišem. To je stvar policije, koja je kontaktirala i će kontaktirati sa Željkom Mitrovićem oko toga. Koliko sam ja upućena, Dragan će je tužiti za sve uvrede - izjavila je Divna. 
Poslednji komentari
  • Nena Vreme: 05.11.2013 22:03h

    Vazno je da ste Vi Karleuse normalni, krotki i lepo vaspitani..

  • gordana Vreme: 05.11.2013 22:08h

    NARAVNO DA DIVNA NECE TUZITI JELENU G. JER ARGUMENTI KOJE BI JELENA IZNELA BI DEFINITIVNO POTVRDILI NJENE OPTUZBE I VISE NE BI MOGLA DA MANIPULISE NJIMA.

  • Autohton Vreme: 05.11.2013 22:46h

    Ogadila mi zenski rod...Zena nema kvaliteta..Potpisujem! Uzas..Kad zine rucak mi ogadi.

  • nele Vreme: 06.11.2013 00:51h

    Gospodja Divna Karleusa izmislja jer ona nije ni znala za Jelenu Golubovic a verovatno ne bi ni bilo toliko svadja izmedju njih dve da im Aleksandra Jeftanovic nije bacila rovca prilikom Divninog ulaska na farmu.Pitala je Divnu od prilike zna li ko da je neko izjavio da ne bi voleo da vidi JK na farmi....I tu je pocetak njihovog sukoba..

  • miki Vreme: 06.11.2013 08:08h

    Jadna si ti kada se vučeš po rijalitima

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP