Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SKANDAL

Do sada neviđena tuča
na "Farmi" - izbačene
Božinovska i Rivas! (VIDEO)

Autor: Dražen Ostojić | 09.06.2013 - 03:06:00h | Komentara: 37

Svašta smo mogli da vidimo u ovom i prethodna tri rijaliti šoua "Farma", ali ovo što se desilo u noći između subote i nedelje sigurno je najveći incident na imanju u Lisoviću, ikada. Epilog je: Goca Božinovska i Vesna Rivas su zbog tuče, prave muške, izbačene iz rijalitija!

Tuca Goca Bozinovska i Vesna Rivas

U klinču: Goca Božinovska i Vesna Rivas

Nešto posle ponoći pevačice narodne muzike su počele za stolom da se časte sa: "Ti si zlo", "Čak sam i "g**na tvoja gledala, zašto ne bih tebe", "Prostakušo", "Vidi kakva si, odvratna"... Trajalo je to dobrih pet minuta, negde u gluvo doba noći, a onda je usledila pljuvačka Goce Božinovske prema Rivasovoj, koja je nije pogodila. Međutim, Vesna je odreagovala kao da jeste, pa je nastavila: "Dronfuljo", "Imala si muževa više nego ja frajera", "Imaš j**ače", "Ku**e su male bebe za tebe", "Magistralo jedna od žene"...

Goca Bozinovska

Uplakana posle tuče: Goca Božinovska

Potom su obe pretile advokatima, pa su počele da se unose jedna drugoj u lice, sve dok Goca nije počela da diže Vesninu majicu i pokazuje njene miome. Usledila je šamarčina iz sve snage, pa čupanje za kosu, a onda je Goca u šoku uzvratila istom merom - po glavi.

Nastala je prava ludnica u kući luđoj od one "lude" sa TV "Hepi"... Memo i ostali su navijali da Zadruga izbaci Vesnu, a na kraju su obe izletele. Pre toga su obe plakale i ispovedale se ostalim farmerima koja je koju prva udarila, odnosno uopšte udarila ili nije udarila...

Vesna Rivas

Ostaće upamćena po svađama sa gotovo svim "farmerima": Vesna Rivas

Eri se zbog incidenta pritisak digao na 180/110, pa je morala da mu bude ukazana lekarska pomoć, a ostali ukućani su do duboko u noć prepredali o celom slučaju.

Poslednji komentari
  • Mala sa Dunava Vreme: 09.06.2013 07:46h

    A mimidtarstvo kulture hoce da ukine Nisvil dzez festival. Da, kad dzezeri nisu ovako kulturni kao Pinkove zvezde.

  • ZIKA Vreme: 09.06.2013 07:49h

    Dabi podigli gledanost Rivasovoj je bilo sve dozvoljeno spavanje vredjanje porodice vredjanje po nacionalnoj osnovi nerad .Sada neka organizatori vide sta ce ako postoji neka institucija ovo prekinuti odmah dok se nedesi nesto gore.Goca je isterana zbog velikog honorara koje joj organizator duguje.

  • Lola Vreme: 09.06.2013 08:59h

    Vratite Gocu,nije uredu da je izbacite......VESNA ODAVNO JE TREBALA DA je izbacite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAKVE RECI JEDNA NAZOVI KAKO SEBE NAZIVA INTELEKTUALKA FAKULTETSKI OBRAZOVANA ZENA NIKAD AL NIKAD NEBI SMELA DA IZUSTI!!!!!!!

  • Mala Vreme: 09.06.2013 09:10h

    Sramota isterali ste Gocu , a zena je nije udarila vec se branila od napasnice. Sramotaaaaaaaaaaaaaaaa, zena je carica, sve vreme farme je radila bila vredna i na kraju ste joj zaboli noz u ledja.

  • Vukica Vreme: 09.06.2013 09:18h

    Goca je revoltirana zbog Mikija prvo vređala Akija a pritom ,usput i Vesnu.Bila je baš u alkoholisanom stanju.Celo veče je pretila da će je tući.Vesna nije bila omiljena među farmerima.Goca je leporeka lutko,pile ,sine.Pristrasna nisam.Ali do ovog je moralo doći.Uzdrmal su ih pitanja.Miki,Goca,ispostavilo se da je ipak tu bilo neke hemije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP