Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

VIP SELJANKA TVRDI DA JE PET PUTA NA DAN IMALA SEKS SA SVOJIM MUŽEM

Dule: Jedva čekam da povalim Radojku!

Autor: Dragana Tripić | 24.06.2013 - 23:40:00h | Komentara: 10

Voli seks i rado ga se seća! Ovu krilaticu Radojka Bogdanović podelila je sa širokim narodnim masama u rijaliti programu, kada je farmerima ispričala i razotkrila najintimnije detalje iz života sa svojim suprugom Duletom. Iako bi se mnogi zakleli kako VIP seljanka nema mnogo buran seksualni život, ona nas je uverila u suprotno kada je opisala koliko puta je na dan vodila ljubav sa svojim životnim saputnikom.

Bračni par Bogdanović priznaje da ima buran seksualni život

Bračni par Bogdanović priznaje da ima buran seksualni život | Foto: Zoran Lončarević

- Kada smo bili mlađi Dule je stalno tražio da se seksamo - započela je svoje pripovedanje Radojka dok su je Saška Karan, i Vesna Rivas pomno slušale.
- On me je stalno spopadao pa je u početku od mene tražio da imamo odnos pet puta, sada je to ređe. Jednom mesečno je dovoljno - rekla je Bogdanovićeva i nastavila:


- Kad smo bili mlađi Dule mi je jednom zamerio uz opasku “Kakva si ti žena kad ne možeš pet puta na dan”?! Nije da ne mogu, al on to ne razume. Mi se mnogo volimo i meni se nekada miluje, a on odmah navali i oće seks, šta ću i ja onda popustim i mi se opalimo - podelila je Radojka svoje seksualno iskustvo sa farmerima.

Kako bismo čuli komentar na ovu priču pozvali smo njenu jaču polovinu, Duleta, koji nam je potvrdio da voli seks i naglasio da jedva čeka da njegova žena napusti šou kako bi mogli da nadoknade sve propušteno:

- Ja svoju ženu mnogo volim i jedva čekam da izađe sa Farme da je povalim. Ja sam zdrav čovek i volim seks! Nekada smo se seksali po više puta na dan, ali sada samo jednom, ne mogu više godine me stigle - iskreno je rekao Bogdanović za naš list.
 

Radojka treba da pobedi jer mi nemamo novca!
Bračni par Bogdanović je u rijaliti šou “Farma” ušao zbog nedostatka novca, a s obzirom na to da je Dule ispao prvi, on sve nade polaže u svoju suprugu i iskreno se nada njenoj pobedi.
- Ako ima pravde pobediće moja Radojka. Ona je najvrednija žena na farmi u to su se uverili i gledaoci, a i farmeri na imanju. Svi ostali učesnici imaju para i koliko toliko su bogati, samo mi nemamo novaca. Voleo bih da pobedi da i nas sunce napokon obasja i da živimo ko svi nornalni ljudi.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 25.06.2013 01:29h

    ovaj par je mucan. odabrali najlaksi nacin za zivot,umesto da se bave cime se do sada bavili. i mnogi sto rade nemaju para...

  • nedjo Vreme: 25.06.2013 03:10h

    kad dule nagari,radojki se zelja ostvari,onako po seljacki!

  • podgoricanin Vreme: 25.06.2013 07:38h

    uzas u sto se srbija pretvori.kao da sve rade da se ovaj narod zgadi svima.vjerujte da je mnogo ljudii na referendumu glasalo jer im je dosta farmi , trenutaka istine iostalih gadluka.stvarno ako je neko napravio ovo i da se srbija zgadi svima uspio je

  • Laza Vreme: 25.06.2013 08:36h

    P nedjo nece biti da je tako, po tvome niko i netreba da ucestvuje u rialitima, Dule i Radojka su obicni ljudi sa sela ali su pokazali veci nivo kulture od ovih takozvanih vipovaca, vredni radni, posteni, i zasto da ne zarade na ovaj nacin, voleo bih da mi neko objasni, zasto su tu drugi ucesnici, ,po meni propali su u svojim profesijama svi sem Ere koji ima sve sto mu treba,ostale ne osudjuje niko a Dule i Radojka vam smetaju

  • miki Vreme: 25.06.2013 08:43h

    Hoće hleba bez motike a seljaci su. Oni su bruka za svrljiški kraj, za ljude koje pošteno zarađuju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP