Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NOĆAS NA FARMI

Edin kao ginekolog: Sara je nevina!!

Autor: | 10.10.2013 - 10:15:00h | Komentara: 1

Noćas su na redu bila suđenja. Prvi spor se vodio između Ivana Marinkovića sa jedne strane i Divne Karleuše i Suzane Perović sa druge strane.

Sara Trajanović

Sara Trajanović

Marinković je optužio pomenuti dvojac da su stvorile „Klozetski klan“ i da su u njega uvukle i mladu Saru Trajanović i njih tri tračare iza poljskog WC-a. U uvodnoj reči su Divna i Suzana navele da je zapravo Ivanu krivo što on nije uspeo da upadne u društvo koje puši iza WC-a, naročito mu je zasmetalo kada je u rijaliti ušao dečko Trajanovićeve – Andrija Aki Marković.

Divna je navela i da Ivan saleće sve devojke koje se pojave na imanju i da naročito preferira manekenke, ali sve neuspešno, a svoju štićenicu Saru je navela kao nevinu, što je Edin Škorić kao amaterski ginekolog potvrdio. Sa druge strane, Ivan se branio da zapravo sve devojke njemu prilaze i izneo je po koju i ružnu reč na račun Akija.

Uoči ovog suđenja ovonedeljna gazdarica Jelena Golubović nije htela da se skloni sa čela stola, što je u ranijim suđenjima bila praska da se to mesto prepusti postavljenom sudiji, u ovom slučaju Vajsu, pa su se svi učesnici u suđenju preselili na drugu stranu stola. Ovo je zasmetalo Jeleni zato što je izgubila pažnji i kamere i farmera pa je sve vreme dobacivala nešto kako bi privukla pažnju, ali bezuspešno.

Jelna Golubović

Jelna Golubović

U drugom sporu u sudnici na farmi suočeni su bili Simonida Ačević i Lepi Mića, dok je za sudiju postavljena Zorica Marković. Spor se vodio oko toga ko je dosledan, a ko ne. Mića je izneo da Simonida nije prostituka za minute, kako je juče govorila, ali da je dokazala je da je svojim ponašanjem prostituka za krem i čokoladice. Ostali farmeri su jednoglasno stali na stranu Miće, a tokom ovog spora vodio se sukob između farmera i priče u vezi sa tim ko radi za kolektiv, a ko misli samo na sebe.

Veče suđenja zatvorio je sukob Šekija Turkovića sa jedne strane i Mikija Đuričića i Lepog Mića, a sudija je bio Ivan Marinković. Pevač je optužio dvojac da blate njegovo ime i karijeru. Miki je odgovorio da je netačno da on proziva njegovu karijeru, ali da misli da je Šeki loš čovek i da ima loš karakter.

Lepi Mića je rekao da je ružno što je Šeki prvo od svih prethodne subote tražio štapiće, a posle toga se naljutio na sve i glumio da je hteo da proveri šta o njemu misle farmeri.

Igor Starović oborio rekord!

Igor Starović

Igor Starović

Zadruga je pred leganje farmera noćas obavestila pismom sve farmere da je jedan farmer oborio rekord svih farmera u svih dosadašnjih pet sezoni "Farmi" kod nas. On je protekog dana izgovorio najmanje reči do sada u toku jednog dana što je rekord svih farmera koji su do sada prošli imanjem u Lisoviću.
Poslednji komentari
  • 22 Vreme: 10.10.2013 10:34h

    Ovu Zoricu M. treba da je sramota posle Farme da izađe na ulicu, sinoć je pokazala koliko mrzi mlade devojke. Ona je sinoć htela da ponizi Saru pitanjem gde je nevina, da bi je ponizila pred gledaocima,ali zato ona može da izjavi da bi se sex... sa vršnjakom svog malđeg sina. Ona je sramota za svoju porodicu (koju nikad u javnosti nije pokazala) zana se da voli mlade momke, ali to je normalno, ali mlada devojka ne može da se poljubi sa dva muškarca. Ona je zlonamerna i kada kaže "dobro jutro". Zlo, zlo zlo ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP