Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NERVOZAN

Edin napada Marka i Romanu!

Autor: Puls | 27.11.2013 - 17:00:00h | Komentara: 0

Primećena nervoza kod bivšeg sportiste!

Edin Škorić

Noćas su se farmeri propitivali u igri istine, a najdominantniji je bio Edin Škorić, kod koga su mnogi primetili da se potpuno promenio, naročito od kada se vratio iz hotela gde je noć proveo sa Marijanom Leontijević.
Mnogi povezuju da je do ove promene došlo nakon svađe sa Jelenom Jovanović, a nekima je nejasno u kakvim su oni trenutno odnosima, ali se ne isključuje ni to da se Edin zabrinuo za svoju sudbinu u rijalitiju nakon što je u nedelju čuo da je imao samo dva procenata više glasova nego Aleksandar Marinković Tuta koji je ispao.
Naime, Edin je noćas kroz različita pitanja, uglavnom Ivanu Marinkoviću, pokušavao da obezveredi ubedljivih 97 procenata glasova Marka Vukotića, koliko je on dobio u duelu sa Mis Svetlanom.
Škorić se više puta bavio favoritima i navodio je kako se procenti menjaju iz nedelje u nedelju i da bi Marko sigurno imao daleko manji procenat da je bio sa nekim jačim farmerom.
Nakon prozivanja Markovog rezultata, prešao je na Romanu Panić, sa kojom je ušao u žešću raspravu oko toga ko je iskren, a ko nije.
Pevačica mu je rekla da on uopšte nije iskren, a da je tako navela je i to što on neće da kaže šta se desilo između Jelene i njega i zašto odbija to da otkrije svim farmerima.

Katarina: Ivan se promenio!

Edin Škorić

 
Pevačica Katarina Grujić je noćas tokom igre rekla Ivanu Marinkoviću da je primetila da se Ivan Marinković drastično promenio od kada je Mića otišao sa farme i ona je pohvalila što je on opet onaj stari Ivan.

Marijani se ipak više sviđa Marko!?

Edin Škorić

Inače, noćas je Marijana Leontijević priznala da bi više volela da je u hotel u noći ponedeljak na utorak otišla sa Markom Vukotićem, umesto sa Edinom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP