Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ŠKORIĆ NA FARMI POKAZAO SVOJE NOVO LICE

Edin simulirao seks u „Farmi!”

Autor: A. Radojević | 04.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 4

Izgleda da takmičarima u rijalitiju „Farma“ i te kako nedostaje seks jer su u ponedeljak uveče, igrajući masne fote, gotovo svi zadaci bili na tu temu, pa je tako Edin Škorić morao da simulira seks. Nakon što se flaša okrenula prema njemu, Edin je otišao u kupatilo, pre samog ulaska skinuo trenerku, ostao u donjem vešu, a zatim uzdisao i dahtao.

Iznenadio farmere: Edin  Škorić

Iznenadio farmere: Edin Škorić

Kako su ostali farmeri u kući bili veoma glasni, Škorić je u jednom trenutku otvorio vrata i upozorio ih da budu tiši.


- Ne mogu tako, ako čujem buku u drugoj sobi - napomenuo je bivši odbojkaš, a kada je započeo da simulira seks, dnevnom sobom se proširio smeh svih ukućana.

- Jel cepaš drva ti? - upitala je Zorica Marković, a kada je Škorić napustio kupatilo farmeri su ga častili gromoglasnim aplauzom. Pored Edinovog simuliranja seksa, on je morao da se ponaša kao pacijent, dok Jelena Jovanović glumi seksi medicinsku sestru.

Edin  Škorić

Edin Škorić

Ona se uvijala oko njega, šaputala mu na uvo, a kada joj je pokazao da ga bole grudi, pevačica ga je opkoračila i počela da mu otkopčava majicu. Bivši odbojkaš je izdržao da samo gleda Jelenine seksi pokrete, a kao nagradu je od svoje devojke dobio poljubac, dok su ga ostali farmeri prozivali.

- Videćemo šta će ti se desiti kada ustaneš. Lepo sam ti rekao da obučeš farmerke - dobacivao je Ivan Marinković. Iako se po zadacima koji su jedni drugima zadavali videlo da im i te kako nedostaje seks, ukućani su se sinoć veoma zabavili i na trenutak zaboravili da se svađaju.

Sloba i Simonida

Sloba i Simonida

Sloba plesao Simonidi u krilu!


Jedan od najduhovitijih farmera, mladi pevač Slobodan Đurković, dobio je zadatak da pleše jednoj od devojaka u krilu, a on je odabrao Simonidu. Dok je Simonida sedela na stolici, ukućani su pevali pesmu „Hoću samo tebe“, Đurković se uvijao oko Simonide, koja ga je u jednom trenutku uhvatila za guzu.
- Boga mi Slobo, dobar si - rekla mu je Simonida po izvršenom zadatku. Pored toga što je morao da izvede ples u krilu, Sloba je dobio zadatak da dok Zorica Marković leži na podu, on iznad nje uradi deset sklekova, što je pevač i uradio.

Poslednji komentari
  • duska Vreme: 04.12.2013 08:24h

    A kući imaju porodicu Edin i zensko dete, koji blam, koja sramota, a Simonida, pa ta zena je posebna priča, nju niko ne moze ovde tako dugo da drzi sem produkcije, totalno antipatična, nezanimljiva, izaziva Vajsa otkako je dosla na farmu, najbolje sto ume, posto je nevidjeno lenja, to je da se svadja...

  • T@ Vreme: 04.12.2013 09:17h

    Nije Edin pokazao "novo" lice, on je , konačno, pokazao svoje pravo lice , kao i njegova fina "devojčica" ....

  • Maki Vreme: 04.12.2013 10:40h

    Edine, gledaju te 2 tvoje male dece! Samo da te podsetim. A partnerka ti je očajna, štrokava i aljkavuša. Baš si se srozao. Dno dna. Imala sam puno lepše mišljenje o njemu.

  • nedjo Vreme: 04.12.2013 17:28h

    ljudi su na sve spremni za trunku popularnosti

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP