Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NIJE MU LAKO

Edin Škorić: Izgubio sam svest zbog napada panike, mislio sam da ću se ugušiti!

Autor: SvetPlus | 27.12.2013 - 10:30:00h | Komentara: 4

Edina Škorića toliko je pogodila svađa sa Jelenom Jovanović, da mu je u noći između srede i četvrtka pozlilo. I to toliko, da je po bivšeg odbojkaša došla čak i Hitna pomoć!

 Po povratku na imanje, Škorić je otkrio da je imao napad panike. Edina Škorića toliko je pogodila svađa sa Jelenom Jovanović, da mu je u noći između srede i četvrtka pozlilo. I to toliko, da je po bivšeg odbojkaša došla čak i Hitna pomoć! Po povratku na imanje, Škorić je otkrio da je imao napad panike. Povratak Edina na imanje jako je usrećio Jelenu Jovanović, te su se njih dvoje odmah i pomirili.

Edin Škorić

Edin Škorić

 Bivšem odbojkašu bilo je žao što se njegova devojka toliko uzrujala zbog njega, i ispričao joj je da mu je te noći toliko pozlilo da je mislio i da će se ugušiti.

"Puls mi je bio katastrofalan! Imao sam napad panike! Uopšte nisam osećao prste, utrnuli su mi kao kada se smrznu", pričao je Edin Škorić svojoj devojci Jeleni Jovanović.  - Dokor mi je objasnio da mi je kalcijum pao. Izgubio sam svest jer nisam mogao pravilno da dišem. Mislio sam da ću se ugušiti - rekao je Edin Škorić.

Da podsetimo, Edin Škorić i Jelena Jovanović posle više meseci ljubavi na Farmi, toliko su se posvađali, da su pale najstrašnije uvrede i psovke.

Sportistu je to toliko pogodilo, da mu se i slošilo. Te noći je odjednom počeo jako teško da diše, i uopšte nije mogao da dođe sebi. Jelena je dotrčala do njega, smirivala ga i držala za ruku, i nervirala se što lekarima treba toliko puno vremena da dođu da njenom momku ukažu pomoć.

Poslednji komentari
  • dt Vreme: 27.12.2013 10:37h

    Da li će Zorica i dalje tvrditi da Edin folira? Nebitno je, samo da bude zdrav, a koga će voleti i kako , njegova je stvar.

  • N ISLIKA Vreme: 27.12.2013 10:43h

    FOLIRANTI .............

  • Hanae Vreme: 27.12.2013 11:24h

    Oh oh oh ljubav je jača od svega..... hahaha ....pare su čudo .... fuj

  • Zorana Vreme: 27.12.2013 13:19h

    Edine, sram Te bilo...imas li osecaj da Te DECA sada gledaju...dok Te ta napaljena i zapustena klinka spopada. Musko si, razumem...ali neka u odraslom coveku malo vlada i razum...upravo gledam tu scenu u sobi i yaista se grozim...ali opet neki ljudski razum i samokontrola mora da preovlada...gledaju Te deca Edine,pa porodica, pa prijatelji. Imas dovoljno godina...i ako sam uvek na strani LJUBAVI...!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP