Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PA ŠTO?

Edin Škorić zasmejavao Jelenu i Slobu: Ispao sam seljak na plaži!

Autor: SvetPlus | 20.12.2013 - 17:00:00h | Komentara: 0

Edin Škorić, Jelena Jovanović i Slobodan Đurković sedeli su u dvorištu Farme, a njih dvojica su se povremeno dobacivali loptom, igrali sa Rokijem i usput razgovarali sa Jelenom.

Onda je Edin Škorić odlučio da ispriča jednu svoju anegdotu sa odmora i zabavi Jelenu i Slobu: "Bio sam na plaži i kupio sam onaj dušek na naduvavanje, ali u obliku fotelje. Dušek je imao onaj ventil za naduvavanje koji mora da se pritisne, ali ja, seljak, nisam to znao", počeo je da priča Edin...

Edin Škorić

Edin Škorić  Jelena i Sloba| Foto: RTV Pink

 Sloba i Jelena su se udubili u njegovu priču, a on je nastavljao: "Ja sam sat vremena duvao u ono, glava mi natekla, kad sam uspeo da ga naduvam više nisam imao snage ni za šta", nastavljao je bivši sportista i pričao kako je onda krenuo u vodu, ali nije mogao da se popne na dušek koliko je bio iscrpljen.

Onda mu je prišao neki Grk i krenuo da ga zadirkuje na svom jeziku, a Edin je objašnjavao da je on inače sportista: "Kažem ja njemu da se profesionalno bavim odbojkom, a on mi kaže: "Ma daaaaaj", ja kažem da sam ozbiljan, a on mi ništa ne veruje", pričao je Edin i objašnjavao da mu je jasno zašto mu Grk nije verovao jer je sportista koji nema snage da se popne na dušek, a Jelena i Sloba su se dobro nasmejali i gledaocima priredili jednu od retkih scena kada je rijaliti Farma u pitanju, a to je da se farmeri ne svađaju već međusobno uveseljavaju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP