Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PRIZNALI

Ekrem: Kre*nuo bih Mis Svetlanu! Marko: Želim seks sa Romanom! (VIDEO)

Autor: Telegraf | 24.10.2013 - 13:11:00h | Komentara: 2

Farmeri su odgovarali na pitanja gledalaca i Simonida je izjavila da se Vajs i Ivan "lože" na nju, a Divna je Jelenu Golubović nazvala još jednom krmačom koja je postala popularna na račun njene ćerke Jelene.

 Tokom sinoćne “Igre istine” u kojoj su farmeri odgovarali na pitanja gledalaca, moglo je svašta da se čuje − Jelena Jovanović je ponovila da voli Edina, Marko bi voleo da ima seks sa Romanom, Kaća se pohvalila da je lepa i pametna a Ekrem je ponovo briljirao sa rečju neophodno, koju je ovoga puta preveo kao: ono što ti ne odgovara!

ekrem jevrić

Ekrem Jevrić

 Kao i obično, svako se držao svoje priče, najveća svađalica Jelena Golubović je priznala da je oguglala na napade ostalih učesnika, Simonida je ubeđena da se Vajs i Ivan “lože” na nju, a Japa je rekao da mu nije bila namera da izblamira Jelenu Jovanović


. Ekrem je prvo izjavio da mu se ne sviđa Mis Svetlana, a zatim se predomislio i dodao da bi rado imao seks sa njom, ali ne na “Farmi”. Ivan je ponovio da je zaljubljen u Saru, a Divna je zaključila da je Jelena Golubović još jedna od krmača koje su dobile popularnost preko njene ćerke Jelene. Kaća je demantovala da je rekla da je najbolja riba u Srbiji, ali je napomenula da je lepa i pametna, što je dokazala time što je uspešno nabrojala sve padeže, doduše, nije baš pogodila pravi redosled. 


Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 24.10.2013 16:27h

    jedino se vazi sto eki kaze,vrlo inteligentna persona. hoćete li po izlasku sa farme objaviti intervju sa ekremom.mogli bi ,nama vernim,citaocima da poklonite neku njegovu sliku sa potpisom,a za najvatrenije fanove njegov dvd?

  • Bobo Vreme: 24.10.2013 18:55h

    Ma on bi nju, a da li bi ona njega?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP