Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

LUDILO NA FARMI

Ekrem mokrio po Slobodanu, Marko Vanila polio Jelenu Golubović vodom! (VIDEO)

Autor: Svet Plus | 11.10.2013 - 16:00:00h | Komentara: 3

Farmeri su održali porodični sastanak na kome je Slobodan Đurković zamolio za reč i obratio se Ekremu Jevriću sa žalbom zbog njegovog ponašanja pod dejstvom alkohola.

Ekrem, Jelena, i Slobodan

Naime, Slobodan je ustao i mirnim tonom rekao: "Ekreme, sinoć mi se dogodila jedna neprijatnost sa tobom, da li se sećaš šta se desilo?", ali Ekrem nije mogao da se seti svega što se dešavalo. Tada je Slobodan otkrio da je Ekrem urinirao po njemu i njegovom krevetu.
Slobodan kaže da mu je namera bila da upozori Ekrema, jer na imanju ima i žena, i da ga zamoli da ako ponovo bude pripit pazi šta radi kako se ovakav incident ne bi ponovio. Ekrem se iskreno izvinio Slobodanu, a onda su Jelena, Marko Vukotić i Šeki počeli da se svađaju, pa se priključio i Marko Vanila. Svi su bili kivni na gazdaricu je je prekinula sastanak i Slobodanu oduzela reč, a Marko Vanila ispolivao je Jelenu vodom i govorio joj svakakve uvrede. Onda se priključila i Katarina Grujić: "Ko si ti da kažeš da je sastanak završen, marš bre!".
Iz mirnog razgovora koji je započeo Slobodan, ceo sastanak je raspušten, a trpezarija se pretvorila u ring. I Miss Svetlana je stala na stranu Slobodana, a Jelena je i dalje pričala o Marku Vanili koji ju je polio vodom.


Poslednji komentari
  • gaga Vreme: 11.10.2013 16:33h

    Lepo ste i napisali,ludilo na farmi.Doveli ste osobe iz ,,LAZE,,pijanduru iz Njujorka platili mu put a on odmah pokazao pravo lice.Osobi koje se setaju iz jednog rijalitija u drugi da bi uzeli neki dinar jer im je karijera na izmaku,bivseg muza Goce Trzan koji pokusava da igra zavodnika i da ne nabrajam vise.I vi sve to nazivate sou programom sa vip licnostima,sramota.

  • Nataša Vreme: 11.10.2013 19:28h

    Ima puno pametnijih stvari , od te retardirane farme ! http://www.rtvbn.com/news/osmogodisnji-gojko-u-borbi-za-prezivljavanje-video/

  • ekrem zvani eki Vreme: 12.10.2013 02:10h

    Napokon Care Eki to takima i treba jer ti na farmi su jedino za to molim te popisai ih jos jednom ali sve redom a na kraju i zeljka molim te care careva

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP