Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

JEVRIĆ OTKRIO ŠTA RADI U AMERICI KADA JE IGBALA UMORNA

Ekrem: Sa striptizetom svršim za pet minuta!

Autor: A. Veljković | 13.06.2013 - 23:31:00h | Komentara: 5

S obzirom na to da već tri meseca nema pored sebe žensku koja bi mogla da zadovolji njegove potrebe, Ekrem Jevrić je na farmi počeo da mašta o go-go igračicima sa kojima može bez problema da zadovolji svoje potrebe. Pevač se otvorio Radojki i ispričao kako kada je Igbala umorna od posla on ode u striptiz bar i plati sićom da ga neka devojka napali i pomogne mu da se „isprazni”.

Nema ljubljenja,  samo pipkanja:  Jevrić

Nema ljubljenja, samo pipkanja: Jevrić | Foto: Zoran Ilić

- Ne smem da pričam da Igbala ne čuje, pa ću da pričam kao da je to bilo odavno pre nje. Ja u Americi odem u go-go klub kod igračica i one me tamo pipkaju i sve to. Bezveze je što ne možeš sa njima da se ljubiš jer ja ne volim tako, ali svršiš za pet minuta od njih. Ženske su super. Platim oko 10 - 20 dolara, i tako ti je to - pohvalio se Ekrem, a onda ispričao kako je zbog takvog zadovoljstva išao čak u Nemačku.

Šta će ona da mu  kaže?:  Ekrem sa Igbalom

Šta će ona da mu kaže?: Ekrem sa Igbalom | Foto: RAS


- Išao sam i u Nemačku ja u go-go klub. Tamo je dosta skuplje, oko 50 dolara, ali ništa specijalno da ti kažem. Isto kao i ovamo samo jeftinije. Zvali su me neki prijatelji da idemo opet, ali sam rekao da ne mogu. Ne smem više da pričam zbog Igbale - dodao je farmer.

Podsećanja radi, kako je „Alo!” nedavno objavio, Ekrem nije mogao da izdrži da ne zadovolji svog „vršnjaka”, pa je tako kada je bio gazda, u svojoj kućici onanisao ispod jorgana. Očigledno je da mu Amerika i te kako nedostaje, ali i devojke iz kluba koji toliko pominje.

Ne bi mogao da živim u Srbiji ili u Crnoj Gori!

U trenutku kada je objašnjavao njegov život u dalekoj Americi, Ekrem je ispričao kako tamo zarađuje mnogo više, te da ne bi mogao da se prilagodi našim uslovima i platama.
- Ja imam četiri sina i ne bih mogao da ih podignem da sam ostao. Ovde dobiješ 100 do 200 evra, a sa tim ne možeš ništa. Tamo je mnogo bolje, mogu da živim lepo - prokomentarisao je farmer.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 14.06.2013 05:08h

    Ti da zivis lijepo U Americi?Najveca provala , cetiri sina I Igbala raid(ime je super).Zato dodjes pa budes po par mjeseci u Srbiji,moj Ekreme ti da radis u Americi ne bi mogao Imati toliko godisnjeg odmora.Za takve welfare zakon.I potrosis 10-20$ koji su to trecerazredni striptizi.Pozovite I sledece godine Ekrema savladace srpski,engleski mu ne treba.

  • sarajlija Vreme: 14.06.2013 08:48h

    pijem prvu kafu jutarnju i fakat muka mi kad vidim ovog neadretalca, a ovakvih u Sarajevu ima na stotine sto su dosli iz Plava Gusinja i slicnih vucijih jazbina

  • gavrilovic Vreme: 14.06.2013 09:24h

    Zastitno lice Srbije.Ovo je prava Srbija,cestitamo !

  • Balkanac Vreme: 14.06.2013 10:06h

    Kako je pametan taj covek majko mila, a tek njegova zena. Jako im zavidim, bas mi je zao da ih necu nikad stici, ah sta ces, zivot je takav. Samo da napomenem jos jednom? Pametan je jako, mila majko moja sa majkom mojom milom!?!

  • nedjo Vreme: 14.06.2013 11:50h

    nazvali ste ovu spodobu pevacem?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP