Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

REKAO MU "BIG BOSS"

Ekrem se odao, ubeđen je da će pobediti (VIDEO)

Autor: Puls | 27.05.2013 - 20:46:00h | Komentara: 5

Slušaj, ja prvo mesto uzimam, gazda mi je rekao kada je došao u Njujork kod mene. Sikiraju me neki, ali ja neću o tome da pričam. Ja ostajem ovde zadnji... ja dobijam pare, rekao je Jevrić, na šta mu je Memo rekao da mu veruje i da zna da njega "Big boss" voli.

- Voli me... da mu tražim i milion dolara dao bi mi - dodao je Ekrem.

Ekrem objašnjava

Ekrem objašnjava

 Memo se zabrinuo za svog prijatelja pa mu je objasnio kako treba da se ponaša i dodao je da je ubeđen da će im u petak na Farmu doći Vendi.
Poslednji komentari
  • Dragan Bg Vreme: 28.05.2013 03:00h

    Bebi Dol je našla ceduljicu koju je Memo dobio od nekoga iz "ZADRUGE" na kojoj je pisalo da je Memin otac u redu, da će Memo biti među prva tri i da će dobiti 6 hiljada eura. Pred svima je Radojka sve to ispričala a Bebi Dol to potvrdila. Nakon toga Dule biva izbačen kao osveta Radojki, a Bebi Dol izbacuju sledeću.Verovatno zadruga i Mitrović sada spremaju izbacivanje Radojke. Uglavnom verujem da je sve dogovoreno ko će sve biti finalisti i ko će dobiti prvu nagradu. Od pošternja ništa. Država bi trebalo preko nadležnih organa da ispita i kazni organizatore zbog obmane građana jer zadruga i Pink prevarom uzimaju veliku količinu novca od SMS poruka koje gledaoci šalju prilikom glasanja.

  • hromi daba Vreme: 28.05.2013 07:38h

    Dali više ima ikakvog smisla pratiti domaće rijalitije ? Pobednik se unapred dogovara i to još javno obznani kao da to nije uopšte važno. Kome šaljemo SMS poruke, da bi mastili gu...cu Željku Mitroviću ? Gazda lepo sedne u avion, ode u Njujork, dogovori sa Ekremom način kako da ga dovede u rijaliti i pobednik se zna ?! Za šta se onih 20-toro bednika bori i živi u nadi kad je sve unapred sračunato zarad bolje gledanosti. Sram da te bude Željko Mitroviću !

  • Sonja Vreme: 28.05.2013 13:23h

    Mislim da su to samo fore da bi neko ušao u rijaliti,kao što je Ekrem..jedino nije jasno zzašto im je tako dugo u nedelju trebalo da saberu glasove i izračunaju procenat,a na kraju ne kažu ko je koliko imao glasova,providno...

  • NS Vreme: 28.05.2013 17:49h

    Taj "Veliki" gazda najgore tv duguje državi na račun poreza 733 miliona din.a ovamo se razbacuje tuđim parama.Sramota za državu koja mu to dozvoljava, i za narod koji to gleda.

  • sena Vreme: 29.05.2013 02:15h

    Sve je ovo providno..Staniji je izgleda nesto obecano, cim ona nista ne radi,vredja pevace narodne muzike,vredja ove zene sto rade..Izlezava se kao da je dosla u vazdusnu banju a ne na Farmu..Valjda je navikla da drugi rade za nju a ona samo da jede ,samo da otvara usta..Izgleda da je i to mrzi..Gleda u kamere kao u boga a onog Filipa upropasti....I ona da pobedi..Ako su samo vazne dve silikonske sise za pobedu onda joj dajte jos vise prostora u pregledima..Samo bi bilo jako tuzno i porazno kad bi takva osoba pobedila i namesteno i nenamesteno....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP