Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

JEVRIĆ RAZOČARAN ŠTO NIJE UZEO 50.000 EVRA

Ekrem „smenio“ Tomu Nikolića!

Autor: A. Radojević | 07.07.2013 - 23:17:00h | Komentara: 6

Poznat kao veliki šoumen, Ekrem Jevrić je napustio rijaliti „Farma“ u subotu uveče i time izgubio šansu da osvoji 50.000 evra. Iako razočaran što nije ušao u superfinale, Jevrić je pričao sa novinarima i tom prilikom otkrio da je predsednik Srbije Novak Đoković, a ne Tomislav Nikolić. Nedavno je upitao šta peva prvi teniser sveta, a na pitanje ko je Novak Đoković, Ekrem je sportisti dodelio titulu predsednika.

Željko Mitrović

Željko Mitrović | Foto: Rajko Ristić

- Novak Đoković, znam, to je predsednik Srbije, je li tako? - izjavio je Jevrić, koji veruje da će od septembra voditi muzičko takmičenje „Zvezde Granda“.
- Jeste, Saša Popović mi je rekao da ću snimiti album za „Grand“ i pozvao me je da radim kod njega, da budem voditelj za ove pevače, zvezde „Granda“. Ja ću se odlično snaći kao voditelj, gledao sam ja to i imam praksu - kaže šoumen, koji se veoma obradovao kada je Vesna Vukelić kao gost došla na farmu i potvrdio da supruga Igbala nije htela da ga pusti u rijaliti ako u njemu učestvuje i Vendi.

Željko Mitrović

Željko Mitrović | Foto: Rajko Ristić

„Željko Mitrović mi je obećao pobedu”


Iako je tokom celog rijalitija pričao da mu je pobeda obećana, Ekrem Jevrić je priznao da mu je krivo što je ispao, kao i da mu je vlasnik Televizije “Pink” Željko Mitrović rekao da će pobediti.
- Nisam očekivao da ću da ispadnem, ali eto, ispao sam. To je takav šou, evo, ja sam drugi put na farmi i nisam dobio ništa. Nisu mi obećali, ali su mi rekli da ću pobediti. Ne mogu sada da vam kažem ko mi je to rekao, jedan čovek. Gazda mi je rekao da ću pobediti. Glavni gazda, Željko Mitrović. On je tako rekao - ti ćeš da budeš prvo mesto, ali eto, nije ispalo tako, nije on ništa kriv, ali je samo to rekao - kaže Ekrem.

- Jeste, Igbala nije htela da mi da da uđem na farmu ako bude ulazila Vendi. Ljubomorna je ona i onda je to rekla, a gazda (Željko Mitrović) rekao je da neće ući Vendi i tako je i bilo - ispričao je Ekrem, koji smatra da ga je Stanija izdala kada je otišla sa Filipom.

- Imao sam poseban odnos sa Stanijom jedno nedelju dana i onda je ona našla Filipa i ja sam se sklonio. Ja sam se dogovorio s njom da bude uvek uz mene i da pravimo šou, ali ona je otišla sa Filipom. Zaje*ala me, a ona ne može da pravi šou, ne zna ona to. Treba joj prakse. Ne voli narod Staniju zato što uhvati Filipa i njih dvoje odu negde. Neka se oni grle i vole, ali moraju i sa drugim ljudima da se druže - kaže Jevrić, koji smatra da je najbolja riba na farmi Ljuba Pantović.

- Najbolja ženska za mene je bila ona Ljuba. Ona je i zgodna, i pametna, i lepa, i sve. Ja nju mnogo volim, svako jutro mi je kuvala kafu i jako me poštovala - tvrdi poznati šoumen. Kada je Ekrem pozdravljao kosovskog predsednika, mnogi stanovnici Srbije su se razočarali u njega, ali on smatra da to nije ništa loše.

Novak Đoković

Novak Đoković | Foto: FoNet / EPA


- Pa nisam ja specijalno njega pozdravljao, ja sam sve republike pozdravljao, pa morao sam i Kosovo - kaže Ekrem, a na pitanje da li misli da je Kosovo republika, Jevrić je odgovorio:
- Pa šta ja znam kako je to sad, kako je, tako je - iskren je bio pevač, koji kaže da se izvinio Ceci nakon što je rekao da je loša pevačica.

- Za Cecu je to šou. Kada sam rekao da Ceca nije dobra pevačica, ja sam samo pravio šou. Ja sam se njoj izvinio i ona to zna, ja sam joj rekao i tako. Čuli ste kako sam se ja njoj izvinio, rekao sam da je najlepša i najpametnija, najjača pevačica ovde - pohvalio je Ekrem Ražnatovićevu, a zatim napomenuo da će njegova cena za nastupe sada skočiti.

- Kako nemam tezge tamo, ja pevam stalno u Njujorku. Sad ću da budem mnogo skup, 5.000 evra za samo dve pesme. Ako neće da me plate, ne moraju ni da me zovu. Ja dolazim da me narod vidi, nema tu mnogo posla - ispričao je Ekrem. Iako je titulu osobe koja je najviše pila dodelio sebi, Ekrem kaže i da je Goca Božinovska dosta pila.

- Pije dosta Goca Božinovska alkoholna pića, pije i onaj Milan Tarot i Ša pomalo. A najviše sam ja pio. Pio sam rakiju, ali slabo je bilo, nisu mi davali mnogo, ni kafu nismo imali. Ova farma je bila teška i da sam znao, ne bih dolazio. Bolje sam šouove pravio kad sam prvi put bio na farmi. Nisam imao žensku sada, a tražio sam. Molio sam Sašku, molio sam Ljubu, Gocu, ali nisu htele. Bogami, teško da ja dođem ponovo, mnogo teško, bre. Nema pušenja na farmu, samo neka govna što nam daju. I samo jedan može da puši, da sam znao da nema cigara, možda ne bih ni otišao - iskren je bio Jevrić.

Danijel Alibabić

Danijel Alibabić | Foto: Goran Srdanov

„Pevaću Danijelu na svadbi ako me plati!”


Budući da je Danijel Alibabić najavio veliku svadbu sa Jovanom Nikolić, kao i to da će pozvati većinu farmera, Ekrem Jevrić je rekao da će na veselju pevati samo ako ga pevač dobro plati.
- Pevaću kod Danijela na svadbi ako bude platio, ima tu posla, mnogo posla, ne mogu besplatno. Ali, dobar je on momak i Jovana je dobra. Ako me pozove, mora kartu da mi plati i tako to - kaže Jevrić.

Poslednji komentari
  • BELI_ORAO Vreme: 08.07.2013 01:33h

    KAKAV LIK OVAJ EKREM.OCITI PRIMER KAKO JE COVEK NASTAO OD COVEKOLIKOG MAJMUNA.IQ MU JE 10

  • Sima Vreme: 08.07.2013 09:08h

    Kad on nosi kravatu od americke zastave , kad prica o svom Njujorku to je cool i mnooogo interesantno a Vesna Rivas kad proziva Staniju za drzavljanstvo tad pljujete po Staniji i to vam je ok. Licemeri . Sta je to Srbija dala Staniji ?? Samo im je dala drzavljanstvo da mogu da se slikaju sa njim a sta trazi Ekrem Jevric iz Amerike u srpskom rijalitiju

  • jadranin Vreme: 08.07.2013 11:33h

    nije mi jasno kome i zašto treba ovakav jedan lik.čovek je očigledno zajasnio u razvoji ili je preskočio neke faze razvoja kroz koje ljudi prolaze. On je toliko bio ubeđen da će pobediti na farmi jer veli tako mu je gazda željko obećao, da je plakao kada je izbačen..Ovo se u slobodnoj interpretaciji zove ludilo.

  • glupi gledalac - priznajem Vreme: 08.07.2013 12:19h

    Glup sam kao i svi koji se navuku na gledanje ove budalaštine od tzv rijaliti-ja.Bruka i sramota za celu naciju.Na žalost mnogi to ne shvataju već jedva čekaju ovakve gluposti na tv-u.Pod hitno zabraniti ovu i slične serije za ispiranje mozgova ili zaglupljivanje naroda.Ako baš trba da se emituje, neka se emituje posle ponoći kad sav normalan svet spava.Farma: DNO DNA.

  • Dule Vreme: 08.07.2013 13:42h

    Ja Pink ne gledam odavno, ne zbog Ekrema i njemu sličnih več zbog vlasnika i programa. Pink je generalno sramota za Srbiju. A Ekrem je slika i prilika Pinka i njegovog vlasnika koji je insistirao na njegovom učešću na farmi. SRAMOTA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP