Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

RAKIJA ISTINE

Ekremovi ispadi u "Farmi 4"!

Autor: Puls | 03.07.2013 - 19:20:00h | Komentara: 13

Četvrta sezona rijalitija "Farma" privodi se kraju. Nećemo stići ni da zaboravimo sve loše stvari koje su se desile na imanju u Lisoviću, jer bi već u septembru trebalo da počne emitovanje pete sezone.

Ekrem Jevrić

Ekrem Jevrić

Prisećajući se prethodnih "Farmi", nema dileme da je ovogodišnja ubedljivo najskandaloznija do sada. Ako bi nabrajali sve pehove pojedinih farmera, to bi moglo da potraje. Ipak, jedan učesnik se, po svojim izjavama, izdvojio u odnosu na ostale. Najviše rekacija gledalaca odnosilo se upravo na ispade i prozivke na nacionalnom nivou, čiji je "autor" Ekrem Jevrić. Jedno od najrigoroznijih pravila u rijalitiju odnose se na zabranu vređanja po verskoj i nacionalnoj osnovi. A to je Ekrem konstatno kršio. Produkcija nije reagovala, ali zato javnost jeste.


Ne da svoju veru, a tuđu vređa.
Kada je vera u pitanju, Jevrić je iskazao nepoštovanje onog trenutka kada se uvredio što ga Nazif Gljiva nije postavio za gazdu imanja, uz obrazloženje „obojica smo muslimani“. Sličan ispad je ponovio kada je Stanija zamolila zadrugu da im spreme neku gozbu kako bi proslavili slavu Đurđevdan.
- Miči se, mala, kakav Đurđevdan. To nije ništa važno, neće oni to da vam obeleže. To svaki drugi slavi. Nije to nikakav dan – bila je Ekremova reakcija.

Ekrem Jevrić u direktnom prenosu podržao Kosovo!
Po koja čašica više Jevriću nije strana, pa tako zbog alkohola često ume da bude pogrešno shvaćen, ili možda ne? U fazama samoće u trpezariji, često je gledao ka kameri i pozdravljao svoju porodicu, kao i američkog predsednika i njegovu familiju. Jedno veče je iskoristio kako bi posebno pozdravio i predsednika Kosova. Taj trenutak možda i ne bi iscureo u javnost, ali produkcija nije reagovala na vreme. Jeste da se pre tog pozdrava obraćao i drugim predsednicima ex-Jugoslavije, ali to ga ne pravda.

Za snajku – samo muslimanku!
Ekrem se putem kamera obratio I svojim sinovima, uz naredbu da mu snajke moraju biti muslimanske veroispovesti. Rekao je kako će posle "Farme" da ode u Crnu Goru kako bi našao neku devojku koja će mu odgovarati kao snajka. U više navrata isticao je kako mu je vera veoma bitna i kako mu taj podatak pomaže da bi napravio procenu kakav je neko kao osoba.

Poslednji komentari
  • Mali Mile Vreme: 03.07.2013 23:31h

    Pa mi Srbi smo zaista budale kakvih nema. Zar ovo nije dno dna. Čovek u sred Srbije zaje*ava ceo narod i pozdravlja predsednika Kosova. Barem je deset puta rekao da najviše voli onog Memu zato što je musliman, a naši se tamo krvi i tuku. Ma mi nismo za Evropu već nazad u turcizam.

  • milica Vreme: 04.07.2013 06:39h

    Ma pričajte i pišite šta hoćete, Ekrem je legenda.! Nepromišljen , neiskvaren, iskren, pošten e to je Eki ! Duša od čoveka !!!

  • MILAN Vreme: 04.07.2013 07:39h

    Doveo ga Zeljko Mitrovic u zelji da od prostaka i na prostakluk uzme sto vise novca.

  • Perica Vreme: 04.07.2013 08:00h

    U Srbiji može da radi ko šta hoće. Umesto da se ta nepismena budala izbaci iz države i da mu se zbog gluposti zabrani boravak, mi dozvoljavamo da on ostane i još će pobediti. Strašno. Mogu da zamislim kako bi Srbin prošao u nekoj drugoj državi da je pozdravio generala Mladića ili Arkana. Ako ima pravde i ako onaj Željko Mitrović nije skroz potkupljen izbaciće ovu budalu još večeras. Ne znam kako izgledaju oni koji glasaju za njega, a voleo bih da im se izmeri kooficijent inteligencije. Ništa bolji nije ni onaj Memo koji bi ih sve zajedno zapalio. Gde ih samo nađoste?

  • dule Vreme: 04.07.2013 08:25h

    a to sto se svaki farmer busa u prsa sto je srbin, nosaju sajkace i spominju krsne slave to vam ne smeta...pa sta ako je pozdravio predsednika kosova...jel to kosovo zabranjena tema u srbiji...i saska karan je isticala da voli samo svoje kao i radojka pa niste o tome napisali tekst...sramno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP