Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PROZIVKE

Era: Saška je loša, prljava žena i nije skidala šminku po nekoliko dana!

Autor: Vesti-online.com | 10.07.2013 - 22:10:00h | Komentara: 3

Andrija Era Ojdanić (66) na Farmi se proveo kao bos po trnju, pa ne čudi što je srećan što je ovaj rijaliti šou program konačno završen. Kako kaže, nije više mogao da izdrži da gleda lenštine i folirante, a njegovi dojučerašnji cimeri smatraju da je ljut što mu je izmakla pobeda.

Era Ojdanić

Era Ojdanić | Foto: Jelena Vučetić

- Nije meni bilo do pobede, već do toga da pokažem kako treba da se ponaša jedan pravi, srpski domaćin. Uspeo sam u tome i proglašen sam najvrednijim farmerom. Drago mi je što je pobedio Sarajlija Memo, samo da nije pobedila neka lenština. Ma samo kad Stanija nije uzela pare! - kaže Ojdanić.


Ko vas je od kolega najviše razočarao?
- Saška Karan. Do ovog rijalitija pojma nisam imao koliko je to loša žena, ma takvu u životu nisam video. Zakačila se za mene kada sam nju i Milana Tarota postavio za sluge. Užas! Ona je otišla kući svom mužu sa ogromnom modricom na butini, koju je zaradila muvajući se iza sena sa Tarotom. Saška po pet-šest dana ne skida šminku sa lica, već samo dodaje. Meni je to strašno, iako sam muškarac. Žena koja ne skida šminku sa lica mi je kao žena koja ne menja donji veš!

Nemate nijednu reč hvale za mlade farmere?
- Ma kakva, jadna, njihova mladost. Ne bih dao moje dve šestice za svu mladost ovog sveta. Katastrofa je kakvi su bili mladi. Nisam sanjao da na svetu postoji toliko nerada, javašluka i smrada među mladim ljudima. Po celi dan bi da spavaju, mrzi ih čak i tanjir i kašiku da pomere za sobom, a kamoli splačine koje ostanu posle njihovog kupanja. Toliko su bili lenji da ih je mrzelo i do poljskog klozeta da odu. Da je mogao neko da ih prenese da obave nuždu, da se sami ne zamaraju. Strašno! Niti umeju da rade, niti da se zezaju, prazni su... Pokazao sam da imam više snage i energije od bilo kog mladića.

A, kakvi su mladi pevači?
- Ima svakakvih - divnih momaka i devojaka, ali su u manjini. Mnogi su lenštine, željni uspeha preko noći bez rada i truda. Ali, brzo će se videti ko vredi, a ko ne. Dovoljno je pogledati šta je ko stekao na estradi od starijih pevača, pa zaključiti koliko je ko vredan i uspešan bio.


Koliko vas pogađa što neki mladi vašu muziku nazivaju "seljanom"?
- To što kažu, govori više o njima, a ne o meni. Ja sam uvek propagirao ono što je deo srpske tradicije, kulture, forsirao sam narodnu muziku koja je iznikla iz naših korena. Znam da mnoge to smara, moderno rečeno. Meni je to strašno, zato sam na farmi prozivao starletu Staniju. Kako dođu kolege, počne žurka i krenu narodnjaci, ona zakoluta očima i skloni se. Kao, ne može da sluša tu "seljanu". Može da me osuđuje, proziva i kritikuje ko hoće, ali ja od svog stava nikad neću odustati - prvo moraš da voliš sve što je tvoje, srpsko, pa tek onda tuđe. Majka Srbija je svakom dobrom čoveku raširila ruke i primila ga u svoje krilo, pa zaslužuje da se voli i poštuje.

Narodnjaci su zakon
- Ne odustajem od svoje muzike, ni po cenu života. Uvek sam bio veliki borac. Ima da snimam i pevam narodnjake, pa makar bio jedini u državi koji to radi! Čuvaću srpsku pesmu i ne mogu da je se odreknem, sve i da hoću. A svi izleti koje sam pravio bili su u okviru onog što najbolje znam. Ja bih crk'o od muke da moji unuci, ujutru kad ustanu slušaju, recimo, džez ili nešto slično. Svaka čast džezerima, nemam ja ništa protiv drugih vrsta muzike, ali narodnjaci su zakon. Kad ujutru zapevaš "Igrale se delije nasred zemlje Srbije" ili nešto slično, ceo dan ima da ti bude praznik - smatra Ojdanić.

Poslednji komentari
  • Vlaja Vreme: 11.07.2013 06:31h

    Zar ti matori pedofilu nisi u zatvoru?

  • Daki Vreme: 11.07.2013 09:02h

    I ja kazem - svaka cast narodnjacima -- ali onoj kvalitetnoj, pravoj narodnoj muzici, a ne Erinim pesmama koje su cist sund !!! I zato, Ero, ne zamenjuj teze -- znaju ljudi, i stari i mladi , sta je dobra muzika te ne treba ti da ih ucis...pogresno.

  • Miodrag Vreme: 11.07.2013 19:18h

    Pokazao sam da imam više snage i energije od bilo kog mladića. Ovo mi se svidja, iskreno ... Al, jbg cika Ero, kad ste vi iz drugog vremena, doba, gde su na ceni bile totalno suprotne vrednosti, od danas, ovog jadnog i bednog XXI veka, veka tehnologije i informacija !!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP