Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

OPET PROZIVKE

Era: Stanija ne voli ništa što je srpsko!

Autor: Blic | 19.07.2013 - 08:30:00h | Komentara: 7

Era Ojdanić je večeras u emisiji "Narod pita" optužio da Stanija ne voli ništa što je srpsko, na šta je Vendi burno reagovala, nakon toga je nastala žustra svađa u studiju.

Era Ojdanić

Era Ojdanić

- Stanija ne voli ništa što je sveto i srpsko. Čim krenu narodnjaci on odmah ode. Ova Srbija je svakom raširila ruke i privila ga - rekao je Era dodavši da ona mora da zna pesmu "Igrale se delije nasred zemlje Srbije".

U starletinu odbranu stala je Vendi napadajući Eru da se srpstvo ne brani šajkačom i ksrtom na lančiću.
- Matica Srbija mora da primi sve ljude. Ona nije naučila da sluša tu muziku. Kako se brani srpstvo, ako ne znamo koju slavu slavimo - branila je Vendi Staniju.

U starletinu odbranu stao je i njen dečko Filip Panajotović koji je na Tviteru napisao da Era treba da se stidi svojih godina.

- E moj Ero toliko si počeo da preteruješ da su te provalili svi i sada dobijaš pravu istinu u lice ! Stidi se tvojih godina - napisao je Panajotović

Gledaoci koji su se javljali osuđivali su Eru zbog njegovih stavova.

- Vi ste branili Memu rekavši da njega treba mnogo više da žale nego Staniju, a taj isti Memo je rekao Akiju da će mu se napiti krvi - rekla je jedna gledateljka.

Filip  mene poštuje,  neko drugi bi zahtevao to mnogo ranije: Stanija

 Stanija i Filip | Foto: Rajko Ristić

Vendi je uspela opet da isprovocira Eru, koji je u jednom trenutku zajapuren ustao sa stolice i krenuo ka Vendi, ali se ipak smirio. Ovaj put raspravljali su se zbog toga što je on na "Farmi" radio dok je Stanija sve vreme, kako pevač kaže, bila na Filipu.

Gledaoci koji su se večeras javljai uglavnom su napadali pevača, ali se javila i jedna gledateljka koja se predstavila kao Dada i rekla za Vukelićevu da je lažni moralista, a za Eru da je radnik i veliki Srbin.

- Kada sam ušla na "Farmu" ja sam rekla da pevam po šatorima, pećinama - moja infrastruktura je veoma široka - rekla je Vendi, kada je jedna gledateljka, koja se prestavila kao Erina prijateljica kritikovala da je lažni moralista.

Oseća da je ovo  početak jednog divnog  prijateljstva: Vendi

Vendi | Foto: Petar Marković

U toku emsije bivša farmerka Vendi je rekla da je Ekremova žena Igbala zabranila da ona uđe na "Farmu".

- Igbala jeste zahtevala od Željka Mitrovića da ne uđem u ovu sezonu „Farme”, ali ja sam s druge strane bila angažovana od strane konkurentske produkcije da učestvujem u drugom rijalitiju, tako da sam samo mogla da uđem na jedno veče - rekla je Vendi.

Poslednji komentari
  • Mira Vreme: 19.07.2013 09:16h

    Ero, sram te bilo tvojih 66 godina. I, večeras si pokazao da si čovek bez stava, najvažnije su ti pare i žene. Pokazao si i na Farmi ko si. Stavio si šajkaču da bi gradjani glasali za tebe. Radio si redovno kad su bile uključene kamere i kad dodje Proka, reklama brate!!! Da li priliči dedi da se penje na sto u gaćama, da li je to šou za narod. Kad si video da nemaš šanse kod Stanije, onda su počele uvrede. E, moj Ero. Pa i ja imam Hrvatski pasoš,po mestu rodjenja, sa njim sam putovala bez viza i uvek se rado vraćala u svoju Srbiju, koju iskreno volim. Takodje ne slušam tvoju muziku, pa, čoveče ne znaš da čitaš, to su videli svi gradjani. Stanija, obožavam Te, ti si naša pobednica, a Era neka ide u BiH na par nastupa kod Sulejmana, e, zato je bio protiv Stanije. Staniji i Filipu, iskreno želim mnogo sreće!!!

  • njanja Vreme: 19.07.2013 09:50h

    Pa sta ce Era drugo. Od sustine ucesca na farmi, njemu i pijanom drustvu pod satrom u cosku (bozinovska, ljuba, sha, miki, samostalni proizvodjaci farmerskog narastaja i ona dva nedorasla potrcka), ostalo je samo bljuckanje po Staniji i Filipu, da bi bilo koga isprovocirali da im pokloni emociju.

  • Mm Vreme: 19.07.2013 10:58h

    Kada ce ovaj primitivac Era, nauciti da pjesme, kola i sl stvari spadaju u kulturu i nemaju veze sa religijom. Omladina voli modernu muziku to je trend, to je u neku ruku trovanje omladine ali ne moraju svi voljeti srpsku narodnu muziku da bi bili veliki srbi i dosta vise sa velikim srbima vazno je biti dobar srbin a ne veliki srbin

  • Jelena Vreme: 19.07.2013 14:21h

    Ko ce bolje da razume Sramiju. Kada ste isti onda je sve jasno. Dosta vise sa sljamovima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • saky Vreme: 19.07.2013 16:14h

    Ero propast ćeš zbog prodane duše

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP