Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ZGROZIO I ONE KOJI JE NE VOLE

Era zadao Staniji najniži udarac do sada! (VIDEO)

Autor: Nadlanu.com | 29.06.2013 - 09:47:00h | Komentara: 36

Pitanja gledalaca koja je preksinoć čitao Ognjen Amidžić prerasla su u opštu svađu ukućana. Na meti su bili uglavnom Stanija i Filip, a Era Ojadnić je starleti zadao nizak udarac koji je zgrozio mnoge.

Stanija plače

Era je rekao Staniji da ju je "majka Srbija primila", iako je poznato da je Dobrojevićevoj otac poginuo u ratu u Hrvatskoj.

- Šta ti hoćeš, Srbija vas je primila, ova zemlja je tebi i majci dala pasoš i državljanstvo - rekao je Era, posle čega mi je starleta rekla da je neverovatno to što priča.
Poznato je da je Stanijin otac poginuo u ratu u Hrvatskoj kada je imala deset godina. Isti dan su joj Hrvati ubili oca, zapalili kuću i automobil za vreme rata.Njena majka je sa dvoje male dece došla u Srbiju.


Poslednji komentari
  • Laza Vreme: 29.06.2013 10:09h

    Neznam sta je to Era lose rekao i cime je uvredio, Srbija je primila dala joj pasos, ugostila kao i hiljade drugih ali niko od tih drugih nije nazvao 90%srbkinja sponzorusama sem stanije, znate li koliko je oceva poginulo braneci krajinu, pa niko ne vredja majku Srbiju,sem stanije jer igra na tu kartu da bi dosla do pobede

  • M.T. Vreme: 29.06.2013 10:29h

    Nisam simpatizer Ere Ojdanica ali za razvoj cele situacije oko Stanije i Filipa oni sami su najvise krivi.Svaka cast stradanju njene porodice i posebno njenog oca, ali je istina da je Srbija njih primila i dala im sansu da zive kao i ostali gradjani.To treba da se postuje a ne da se vredjaju deca ove zemlje nazivajuci ih sponzorusama sta uopste nije istina.I sta ima stradanje njene porodice sa ovim glupim rialitijem?Njeno ponasanje je za svaku kritiku skupa sa Filipom.Ne postuju nikoga, ne vredi im niko a sebe izdizu na nivo svetskih zvezda!Nigde u svetu se ne bi mogli tako nadobudno ponasati kao ovde!Sram ih bilo!

  • gaga Vreme: 29.06.2013 10:35h

    Ovo je sve bolesno! Šta se sve u današnje vreme radi za pare!

  • zorica Vreme: 29.06.2013 10:53h

    Stanijin otac je poginuo u Hrvatskoj ,a koliko ja znam , Srbija nije bila u ratu za sa Hrvatskom ,da pisete da je poginuo braneci Srbiju ,iako mi je zao sto je nastradao kao i mnoge druge u tom ludilu ,Srbija je pruzila utociste mnogima ne samo njenoj porodici ,nisam shvatila da ju je Ojdanic povredio ,ali sam shvatila itekako njenu izjavu da 90% Srpskih devojaka seta matorce ,,

  • sonja Vreme: 29.06.2013 10:55h

    a ko to kaze da je zgrozio i one koji je ne vole? Ja mislim da je ona zgrozila sve, a nju moze da voli samo njena majka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP