Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

OSVRT NA FARMERKU

Farma: Jelena, fuj!

Autor: Mondo | 22.09.2013 - 14:35:00h | Komentara: 6

Farmeri besni jer je Golubovićka, da izvinete, izvršila veliku nuždu između dva toaleta. U duelu sa Vanjom Mijatović.

Jelena Golubović

Najpre su joj zamerali nekulturu, pa primetili da se ne kupa, pa je optužili da se obrisala krpom tamo gde se krpom ne briše, pa je vratila na mesto... Gadostima na Farmi izgleda nema kraja, a novo Jelenino "dostignuće" je - vršenje velike nužde između dva poljska toaleta.
Incident se dogodio danas, još uvek nema video zapisa, a iskreno, nadamo se da ga neće ni biti. Svi farmeri su joj to zamerili tokom večerašnjih nominacija uživo, a ona tvrdi - "lažete".
Naravno, štapiće je dobila od skoro svih, a drugi sluga Edin Škorić dobio je samo tri komada, i to iz sažaljenja farmera prema Jeleni jer je "preemotivno žensko".
"Lažeš, svađaš se" - ovo su joj zamerili Suzana, Ivan, Crni, Vajs, Slobodan, Kaća, Igor, Vanja i Jelena.
"Užasno si naporna, saberi se, dosadna si" - nešto oštriji bili su Sara, Divna, Boris, Svetlana, Zuzi, Vanila, Simonida, Šeki...
Opširnija objašnjenja dali su Mićo i Zorica. Pevač joj je rekao da je namerno šalje u arenu da bi lično proverila da li publika podržava njeno ponašanje, a Zorica je štapić dala Edinu rekavši da želi da ipak vidi sjaj ljudskosti u Jeleninim očima.
"Kretenu nenormalni! Mislim to pozitivno", rekao je Marko maneken rediteljki.
Džidža je kratko rekla - "preterala si sa onim vršenjem nužde danas, to je neverovatno", a Miki je bio najdetaljniji.
"Mislila si da te svi napadamo zbog jedne konzerve, e sad crkni gladna! Nemojte slučajno da joj je neko nešto dao! Nek' misli publika da smo najgori, umri od gladi, briga me, vrši nuždu na sred dnevne sobe, radi, bre, šta hoćeš", vikao je Miki.
Na kraju je Jelena dobila štapiće od svih osim Zorice, Romane, na osnovu ženske solidarnosti, i Čupe sa kojim se sinoć "dohvatila" u ostavi. Njegovo obrazloženje ju je zapanjilo.
"Ti si žensko, preosetljiva si... Koliko si godina imala kada si izgubila oca", pitao je on najopuštenije, a Jelena se zaprepastila, i možda prvi put na Farmi ostala bez reči.
"Kakve to veze ima", pitala je kad se sabrala, a on rekao - "pa, i to utiče na ponašanje".
U svoju odbranu zbog incidenta između dva WC-a Jelena je dala tipično konfuzno objašnjenje. Tvrdi da je time htela da pokaže svoj revolt jer je ostali optužuju da se ne kupa. Rekla je i da očekuje od njih pisano izvinjenje zbog te priče.
U duel će Jelena danas sa Vanjom Mijatović, koja je kratko rekla da se lepo provela i uklopila na Farmi, i da bi volela da ostane, ali je OK i ako ode. Jelena verovatno neće tako lako prihvatiti moguć poraz...

Poslednji komentari
  • homi daba Vreme: 22.09.2013 15:43h

    Nisam verovao svojim ušima kad sam čuo da Miki Đurić sme bilo koga prozvati na farmi. Njegovo ponašanje ide u krajnost, ipak je Jelena dete sa kaldrme ovoga grada, a on nekulturan paor iz Kupinova. Nemam ništa protiv seljaka, ali imam protiv poltrona, neiživljenih skorojevića i umišljenih veličina. Njegov početak u VB začet je pričom "Moj život je tužna priča" itd. itd. da bi se kasnije ustanovilo da je najobičniji kockar koji želi pobediti struju i ortodoksni lažov. Ne znam koga drži za j..a u TV "Pink" jer je njegov angažman suvišan i nedorečen. Želimo konačno profesionalizam, a on je daleko od toga. Jelena šta god da uradila ne može biti gora od Mikija Đurića, njemu se ulizuju, a Jelenu maltretiraju. Žali bože kavalira koji se nalaze na farmi, to su sve se..nje !

  • MAFA Vreme: 22.09.2013 15:45h

    ODVRATNA SMRDARA,NE BIH JOJ ORAH IZ RUKE UZEO,FUJ!

  • karola Vreme: 22.09.2013 15:48h

    "Nece tako lako prihvatiti moguc poraz" hahhhaha, koji "moguc" poraz, kreteni? Jelena ce ih sve razvalit' veceras!

  • Kojo Vreme: 22.09.2013 16:31h

    Zasto ne pisete kako je Crni dao motku umesto stapica a Jelena mu odgovorila da taj stap nabije u svoje du*e,Spustila mi Jelena i to tako do balcaka da je CRni zanemeo, Crni umesto stapica pripremio stap u obloku K*r*a ,i to je akademski od jednog pevaca sa cetvoro dece. Bruka koga sve dovode na farmu da promovisu svoje prostakluke a sto se tice Izmedju wc ,Jelena je nesto morala da uradi da bi skrenula paznju zadruge sta joj isve podmecu , Posto imaju snimak nek prikazu ko je napravio to za sta se optuzuje Jelena. Edi Skoric i dalje se nalazi kod gazdarice Jelene iako vise nije sluga , zasto ga zadruga ne kazni nedeljnim honorarom ili nominacijom,posle dodele stapica sluge prestaju da budu sluge i samim tim im je zabranjen ulaz u gazdinu kucu .

  • meri Vreme: 22.09.2013 20:01h

    e da vam je ova "glumica" 24 sata u kuci drugacije biste pisali... ko jos moze da istrpi omu nazovi glumicu koju jedva mogu razumeti sta govori... prljavica smrdljiva.....e taki ko ona i bojanic pobedjuju u srbojia.. tuga i jad!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP