Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

U TRCI ZA 50.000 EVRA

Farmeri ispucali sve adute mesec dana pre kraja

Autor: Blic | 24.05.2013 - 08:15:00h | Komentara: 4

Za 70 dana, koliko traje ''Farma'', videli smo sve: svađe, psovke, ljubavi, seks, tuče, pa i prolivenu krv... Farmeri koji se bore za simpatije i glasove publike u trci za glavnu nagradu od 50.000 evra kao da su ispucali sve adute.

Jovana sa Danijelom spremna na sve

Jovana i Danijel

Farmeri su najpre pokazali prividno lepo ponašanje i “kućno vaspitanje”, pa su se grlili, ljubili, jedni drugima delili komplimente i lepe reči... Njihova ljubav nije potrajala, jer svi se takmiče za istu nagradu. Da bi sebe uzdigli, pribegli su metodi - uniziti drugog. Tako smo čuli najgore uvrede i psovke koje produkcija ni dugim „biiiiiiiiiiiippppom“ ne uspeva da prikrije. Čuli smo i najvulgarnije psovke kojima se međusobno čašćavaju. Reper Ša prednjači u njima, ali za petama su mu i dame.

- Prevarantu jedan! Crkni, neću ti dati ovu sardinu! Džukelo jedna, volela bih da vidim kako bi ti nas tamo dočekao jer dok se mi izgladnjujemo, ti ždereš i otimaš nam od usta. Došao si iz Sarajeva da se najedeš ovde. Ti si otpad sarajevski! - urlala je pevačica, zbog čega je Memo bukvalno poludeo i počeo da udara rukama o sto, a zatim je završio i kod doktora.
filip stanija

Stanija i Filip se čsto svađaju

Stanija i Filip

 Mlađi farmeri pokazali su nam sve ljubavne adute. Danijel i Jovana išli su do kraja, pa je publika mogla da vidi i seks, a Filip i Stanija govore u šiframa, skrivaju se iza sena ili kod ve-cea. Kao u svakoj sapunici, ima i suza:
- Ti ništa ne radiš za nas. Ja ti verujem, zašto si me prodao? Zašto si rekao ono što sam samo tebi poverila? - teatralno, kroz suze, Stanija govori Filipu dok on ponavlja: - Ja te volim, ludaku, više i od tvoje mame. Učiniću sve za nas!
Aduti - politi vodom ili pivom nekog farmera, gotovo su svi imali. Polivali su: Saška Šaa, Šaa Sašku, Zorica Staniju, Filip Sašku, Vesna Ljubu i tako redom. Tu je i posečen prst (Bebi Dol Saški) i jedno izbacivanje (Zorica pošto je udarila Staniju).
Da li išta još može da nas iznenadi?
Poslednji komentari
  • lavica Vreme: 24.05.2013 08:35h

    posle ovakvih ispada i pokazane nekulture,upakovanog nacionalizma produkcija bi morala nesto da preduzme...ako nista da pozove tim experata iz neke dusevne ustanove i zapecati farmu sa svim njenim stanovnicima iskljucujuci zivotinje jer njih treba spasiti pod hitno.

  • duska Vreme: 24.05.2013 09:47h

    E sad, ima i druga strana: sve se odigrava, recimo u Sarajevu, Memo napadne nekog naseg koji je na njihovoj farmi recima "crkni dabogda sve si nam pojeo, idi u tvoj Beograd pa tamo zderi"...i sta bi mi na to rekli!? Cela Srbija bi pocela da pljuje i vredja po raznoraznim osnovama, a sada kada se to kod nas desava, svi cute. Sramota, ne zelim da moj Beograd blati tamo neka pevacica i da moj narod predstavlja kao nekulturan, nedomacinski, daleko joj lepa kuca...

  • J-a-z-n-a-m Vreme: 24.05.2013 11:44h

    AKI ĆE POBEDITI 100%!!! VIDEĆETE!!

  • Sale Vreme: 24.05.2013 14:49h

    Obozavam koncept Farme, ali ovo što je napravljeno ove godine je šok mene a verujem i za ostale gledaoce.. Ovoliko nesretnika i pačenika na jednom mestu se ne viđa tako često. MISLE DA SU VIP, ALI SU OVO SECOND HEND ZVEZDE I ZVEZDICE. Od Stanije i Filipa mi se povraća. Orgainzatorima je glavna zabava da daju pismo onom nepismenom Ekremu ili da mu svaki dan doturaju alkohol da bi od sebe pravio budalu. OVI GOSTI SU JADNI, ALI JE ZADRUGA JOŠ JADNIJA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP