Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SUMIRALI UTISKE

Farmeri se podsmevali Jeleni Golubović u jutarnjem programu!

Autor: Blic | 31.12.2013 - 13:30:00h | Komentara: 16

Finalisti rijaliti šoua "Farma", nisu mogli da se suzdrže tokom gostovanja u Jutarnjem programu, te su se tokom celog gostovanja podsmevali pobednici Jeleni Golubović, a Edin Škorić je čak hteo i da napusti studio.

Proglašenje pobednika

Golubovićeva pobedila | Foto: Relja Simić

Jelena Golubović,Ivan Marinković, Edin Škorić, Sloba Đurković i Jelena Jovanović nastavili su sa svojim šouom i po završetku rijalitija, te su se finalisti tokom celog gostovanja u Jutarnjem programu podsmevali pobednici.

"Pre no što sam ušla na Farmu, bila sam na ivici odluke da napustim zemlju, ali sada vidim da je narod ipak željan moje predstave", kazala je pobednica, i dodala da je pobedila isključivo zbog svoje iskrenosti i umetnosti.
Edin je na njene odgovore u jednom trenutku počeo da prevrće očima, te je dodao i kako će napustiti studio ako se to nastavi.
Njemu su se u podsmevanju pobednice priključili i Ivan Marinković i Sloba Đurković.
Na njihove pošalice Jelena je samo odgovorila da su je sinoć svi oni grlili i ljubili, a sada prevrću očima i pljuju je.
Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 31.12.2013 14:42h

    Sramota za Srbiju,da pobedi najveci neradnik,pricalica, koja nezatvara usta i kad speva, a i niko je nerazume sta prica.Ako neko ko se skida, seta u kupacem i pokazuje grudi postane pobednik e neka svima vama koji ste glasali za nju sluzi na cast.Sigurno sebe prepoznajete u liku Jelene Golubovic.To je Srbija u kojoj se ne postuje vrednoca, domace vaspitanje, nepsovanje i dobar odnos sa svima,takvi ne prolaze i treba da sto pre odu iz ove zemlje pa neka ostanu svi oni njeni glasaci.

  • condor Vreme: 31.12.2013 15:18h

    Mogu se oni da smeju koliko zele, ja imam komentar na njihovo neukusno smejanje a to je neka se pogledaju u ogledalo i videce koliko su smi sebi smesni, Jelena je znala od prvoga dana sta zeli i u tome je iuspela.Cestitam od srca ako je njima trojici smesna nje narodu koji ja glasao za nju. Po meni Edin je jadan i smesan pojeo je na farmi vise nokata nego za ceo zivot i dozvolio sebi da ga devojka od 23 godine mota oko prsta i pravi budalu od njega a to vazi i za Ivana Marinkovica bio je mala pudlica za Saru celo vreme.Ja sam se celo vreme smejao njima dvojici vise nego Ekremu. Stara poslovica je resenje:Ko se zadnji smeje najsladje se smeje, Jelena pametno potrosi novac sa srecom nezalim ni jedan sms koji sam poslao za tebe i Romanu.

  • baka Vreme: 31.12.2013 15:22h

    bolje da se stide edin skoric i jelena jovanovic -imaju zasta da se stide i pre farme

  • NEDJO Vreme: 31.12.2013 15:39h

    samo steta sto onaj ekrem i ivan nisu izbasceni pre 2 meseca... loba je ok momaK,ON JE TREBAO DA POBEDI

  • Jaca Vreme: 31.12.2013 15:56h

    Bravo Condor potpisujem sve sto si napisao !!! p.s. Dragane ti stvarno onda ne razumes gde su granice vulgarnosti a gde primitivizmu , Rijaliti program je unosan posao u celom svetu pa tako i u nasoj lepoj Srbiji ...a moras priznati da je jako dosadno da se stalno gleda kako se muzu krave ili seku drva...pobogu koga je briga za to u XXI veku.. Jelena Golubovic je napravila show i to odlican !!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP