Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

DVADESET ŠEST FARMERA JUČE UŠLO U IZOLACIJU, SAMO JEDAN OSTAO NEPOZNAT

Farmeri strpani u karantin! (FOTO)

Autor: D. Petrović / Foto: Nebojša Marković | 31.08.2013 - 19:15:00h | Komentara: 10

Svi već poznati učesnici pete sezone rijalitija “Farma”, koja startuje večeras, tokom jučerašnjeg dana pojavili su se ispred hotela “Vertigo”, gde će boraviti u karantinu.

Simonida

Simonida Aćović

Njih ukupno 26 provešće noć u izolaciji kako bi se pripremili za ulazak u “Farmu 5”, međutim, to nisu svi učesnici, jer se jedan takmičar, čije ime zna samo Milica Mitrović, krije u najstrožoj tajnosti, a njegov identitet biće poznat večeras, kada kapije u Lisoviću budu otvorene za novu sezonu popularnog seoskog rijalitija.

farma karantin

Mica Trofrtaljka

U karantin je juče prva ušla Milica Ostojić, javnosti poznata kao Mica Trofrtaljka, koja se u hotelu pojavila u 13.30 sa sve cegerima za pijacu, a posle nje stigli su su i Čupo Kalač, internet zvezda Simonida Aćović, koju mnogi već nazivaju ženskim Ekremom Jevrićem, a koju je dopratio suprug. Mis Svetlana je takođe juče ušla u karantin, kao i starleta Anastasija Buđić, koja se dugo pozdravljala sa sestrom Jelisavetom. Odmah za njom stigla je i pevačica i glumica Jelena Jovanović, koju je ispratila cela porodica.

Igora Starovića zajahala devojka!

farma karantin

Najemotivniji rastanak juče su imali pevač Igor Starović i njegova devojka, koja je pre ulaska u karantin skočila na njega i budući da je na sebi imla kratku haljinu, pokazala je i svoju guzu.

Starović, nekadašnji član grupe “Divlji kesten”, boriće se za nagradu od 50.000 evra sa ostalim takmičarima tokom naredna tri meseca, te je jasno zašto je rastanak sa devojkom bio ovako emotivan, a izvesno je i to da će on njoj više nedostajati jer se jedva odvojila od muzičara.
 

Nešto kasnije, došli su i glumica i rediteljka Jelena Golubović, pevač Dragan Krstić Crni, Zumreta Midžić, pevačica Aleksandra Stojković Džidža, koja je stvari ponela u dve crne kese za đubre, Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan, Lepi Mića, Igor Starović, nekadašnji odbojkaški reprezentativac Edin Škorić, koga su ispratili deca i sestra Ljilja. Škorić se veoma dugo rastajao sa decom, koja su se rasplakala kada je ulazio u hotel, a posle njega stigla je i pevačica Nela Bijanić.

farma karantin

Ivan Marinković

Peta sezona rijalitija “Farma” trajaće do 31. decembra i to će biti najduži seoski rijaliti do sada. Za novčanu nagradu od 50.000 evra boriće se više od 30 učesnika.farma karantin

Edin Škorić


 

farma karantin

Lepi Mića

Anastasija pre rijalitija bila u crkvi!

farma karantin

 

Koliko je popularnoj starleti stalo da pobedi, pokazuje to što je juče pre ulaska u karantin otišla u crkvu po blagoslov, što je otkrila na društvenoj mreži Fejsbuk.
- E, a sada lepo idem do crkve po blagoslov, pa mogu i na Mars - napisala je Buđićeva i tako pokazala da će joj u borbi za 50.000 evra pomoći i bog.

farma karantin

Jelena Jovanović


 

Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 31.08.2013 19:33h

    Бизарци свих земаља, уједоните се!

  • milojica Vreme: 31.08.2013 19:39h

    a po cemu je Ivan Marinkovic VIP licnost,sem sto bivsi muz Goce Trzan,ocigledno na Farmu ulazi samo ko nema neko konkretno znimanje,a provlaci se po novinama! a i ova HOPA-CUPA ziva katastrofa!

  • Iana Vreme: 31.08.2013 20:05h

    ''Edin Škorić je došao sa suprugom i decom koja su se rasplakala dok se njihov tata pozdravljao sa njima.'' ??? On je razveden!

  • Feniks Vreme: 31.08.2013 20:19h

    Objavite nam koliko je ko dobio za honorar . Hoce li biti ista Ruza ili neka nova ? Traumaticno je za zivotinje da ljudi spavaju s njima , jer se oni u svinjcu bune . Zadruga , molim stavite kotlic sa vodom i slavinom pored poljskog wc i da farmeri obavezno peru ruke kad izadju , nek se tretira kao nosenje bubica . Svako nek ima ime na casi i nek pere svaki farmer svoj pribor za jelo . Tako nece biti prljavog sudja i neki nece to koristiti kao izgovor da su oni najbolji . Za dvije nedjelje, staviti Ekrema obucena kao revolveras i da ujase na Okiju na farmu . Dati mu laso pa koju uhvati ribu u dvoristu njegova je .

  • Gradjanin cacka Vreme: 01.09.2013 00:49h

    Trebali su da ubace Slavoljuba Radosavljevica Sakija ceo cacak a i jedan deo Srbije ga voli zbog njegove pesme inostranstvo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP