Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ŠTROKA VREBA

Farmerima preti zaraza zbog nehigijene

Autor: Blic | 01.06.2013 - 17:50:00h | Komentara: 2

Higijenski uslovi u Lisoviću su ispod svakog nivoa – slažu se farmeri, njihove porodice, Proka, ali i produkcija. Farmeri rukama jedu iz šerpi, istom četkom brišu i WC i kuhinju...

Poslednja u nizu opomena produkcije, ali i farmera o nehigijeni odnosila se na Ljubu Pantović Subotić. Zadruga je opomenula bodibilderku da više ne jede kašikom direktno iz šerpe odakle kasnije hranu uzimaju i ostali farmeri.

Ljuba Pantović

Ljuba Pantović | Foto: RAS


Miki Mećava i Milan Tarot opomenuti su jer piju vodu i sok iz tuđih čaša i koriste pribor za jelo drugih farmera. Pojavile su im se i žvale, znali su zbog čega su se zarazili, ali nisu želeli nikome da priznaju.
 
Pevačica Darija Stanojević imala je problem sa kožom na leđima.
- To je od prljavštine. To mi se pojavilo otkad sam došla ovde, nikad to nisam imala, leđa su mi skroz hrapava - pričala je farmerima.


Era Ojdanić

Era Ojdanić

Zadruga je primetila i da farmeri kuhinju brišu četkom kojom čiste ve-ce. Glumica Goca Bjelica je rekla kako nije znala da je to četka za ve-ce jer je neko dugi ostavio pored šporeta.
 
Poljski ve-ce je, kao izvor najveće zaraze, u najgorem stanju, te tako svaki novi gazda ima muke da organizuje ekipu zaduženu za čistoću te septičke jame. Za vreme Erinog gazdovanja svi farmeri su imali besplatan čas čišćenja, jer je sam Era uzeo metlu u ruke i pokazao im kako se radi, ali po isteku njegovog mandata, svi su nastavili po starom.

Farmeri brljaju po stolu, koriste tuđe tanjire, čaše, ne peru sudove...
Stanija je pre dva dana blatnjavim čizmama ušetala u spavaonicu i popela se na svoj krevet i na čistu posteljinu, a Tarot se nedavno, tokom spavanja uneredio u gaće. To je posebno zabrinulo farmere, ali i produkciju, koja je reagovala po hitnom postupku, te promenila posteljinu i ćebad.
 
Do kraja je ostalo još mesec dana. Svađe, psovke, neznanje i lenjost farmera već ćemo nekako istrpeti. Samo da ne obole od neke bolesti.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 02.06.2013 00:55h

    vip drustvo srbije!

  • Драгомир Vreme: 23.11.2013 20:08h

    Ја,бре,одавно велим да ми неко узајми булдожер на неколико минута.Само бих сам себи командовао оно познато ... РАЗВАЉУЈ!Најпре бих упозорио фармере да имају седам минута да утекну.Од мене нема већег противника те тв мизерије!Ономад сам био на слави која ми је пресела!Код мога рођака телевизор преко целог зида а гости гледају ФАРМУ и не трпћу?АЛО;БРЕ;СЛАВА ЈЕ!Дајте да разговарамо и славимо?Јок!Можете да замислите како сам се ја осећао?.А ти који су на смедеревском путу ближе Београду видесте да ако не дођеш бију батине,бато!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP