Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

MANEKEN NIJE UPUĆEN U OBRAZOVANJE SVOJE DEVOJKE

Filip doškolovao starletu Staniju

Autor: S. Arsić | 11.07.2013 - 07:30:00h | Komentara: 24

Kontroverzni par Filip Panajotović i Stanija Dobrojević očigledno se za tri meseca, koliko su zajedno, nisu upoznali dovoljno dobro.

Panajotović  lupio da  Dobrojevićeva  ima završen  fakultet

Panajotović lupio da Dobrojevićeva ima završen fakultet | Foto: Rajko Ristić

Naime, starleta je nekoliko puta u „Farmi“ izjavila da joj je ostao još diplomski na Ekonomskom fakultetu, koji planira da završi po izlasku iz rijalitija, dok njen dečko tvrdi da ona već ima diplomu. U emisiji „Narod pita“ u kojoj je Panajotović gostovao, uključio se gledalac koji je pitao manekena da li je ponosan na svoju devojku i šta su njih dvoje završili od škole, a Filip je kao iz topa odgovorio da su oboje završili fakultet.


- Ponosan sam na svoju devojku! Lepa je, pametna i obrazovana, pre svega kulturna. I Stanija i ja smo završili osnovnu i srednju školu, kao i fakultete. Ona ima diplomu ekonomiste - rekao je Panajotović, dok mu je devojka samo pre mesec dana otkrila da čim izađe planira da se posveti obrazovanju.

- Kada izađemo odavde, malo ću da iskuliram od svega, jer ćemo sigurno imati emisije, snimanja, intervjue, pa kada se završi sve to uzećemo kraći odmor, a kada se vratimo moram da se bacim na učenje i završavam fakultet. Ostao mi je diplomski, do sada sam davala sve u roku - izjavila je Stanija.
Da li je maneken zaboravio šta mu je devojka rekla ili smatra da je ona već ekonomista, pošto joj samo diploma fali, nije nam poznato.

Podsećanja radi, mnogi gledaoci su komentarisali, čak je i voditeljka Aleksandra Jeftanović u jednoj emisiji upitala Stanijinu mamu kako je moguće da ne ume da izračuna procente, a studira ekonomiju, na šta je ona stidljivo odgovorila da joj se ćerka zbunila, a do toga je došlo kada je zadruga zadala Dobrojevićevoj zadatke koje bi po mišljenju mnogih trebalo da zna, s obzirom na to da je ispite kako sama kaže davala u roku sa visokim ocenama.
Poslednji komentari
  • ada Vreme: 11.07.2013 07:52h

    davala je ona...ispite...ovaj...nesto drugo je davala za ispite...bitno je da se tad zbunila a kad treba da se ogovara neko i da se drze predavanja filipu,onda se nikad ne zbuni,manite me starleta i njenog izgleda,pa ima zena u 40-im godina izgledaju ko avion pa nikom nista,mase tu grudima i zadnjicom i misli da je neko i nesto,ne razumem...

  • karalaki Vreme: 11.07.2013 07:56h

    završio sa pre 20 godina defektološki i medecinski fakultet a na drugoj hiruškoj sam doktorirao farbajući fasadu,jer sam moler tako i dotična je počela ali pored fakulteta tj. u picinom parku.

  • Mozak Vreme: 11.07.2013 08:13h

    Davala sve u roku,fakultet traje 4 godine,ona ga studira vec 9.

  • mila Vreme: 11.07.2013 08:24h

    Ma svi znamo kako mogu da se zavrsavaju fakulteti. Kad je ona tako mlada i siromasna mogla da priusti sebi silikone, a kao nije sponzorusa, kao mnoge srpkinje, kako je rekla. Momci joj bili sve neki zestoki... Tako fina i smerna.... Na farmi nisu mogli da se upoznaju jer nisu normalno razgovarali, nego su po ceo dan raspravljali o nekoj sitnici, tek da se svadjaju da bi kamere bile usmerene na njih, a kamermani mladi i vole da vide zgodnu devojku, a ona im je stalno pokazivala grudi i jos cesce okretala da joj gledaju guzu, a oni gledali i gledali i mi smo morali i eto, favorizovani su maksimalno.....

  • ADo Vreme: 11.07.2013 08:47h

    Filip je u emisiji rekao da i on i Stanija imaju zavrsene sve ispite i da su im ostali samo diplomski radovi!NE volim ni jedno od njih ali brate nemoj te izvrtati rijeci.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP