Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PANAJOTOVIĆ OTKRIO DETALJE IZ VEZE SA NIKOLIĆEVOM

Filip: Imao sam seks
sa Jovanom u kupatilu!

Autor: A. R. | 07.07.2013 - 20:16:00h | Komentara: 27

Nakon što je Jovana Nikolić izjavila da je ostavila Filipa Panajotovića zbog činjenice da je homoseksualac, maneken je po izlasku sa farme odlučio da opiše svoju vezu sa misicom. Panajotović je napomenuo da je sa Nikolićevom već prve večeri imao seks u kupatilu, dok su prijatelji sedeli u susednoj sobi.

Filip Panajotović

- Mesec dana smo bili zajedno, od toga smo se viđali sedam dana. Ma super priča stvarno, ja ću vam naći poruke na Fejsbuku da se razotrkrije Jovanin identitet. Kad sam ovde radio i snimao „VIP room“, došle su ona i njena sestra i ja sam pitao Boška ko su te devojčice. Meni su se mnogo svidele.
Uspostavio sam kontakt sa Jovanom i prvo veče smo izašli. To je bilo u Nišu. Kad sve moram da pričam, onda ću da kažem, odvela me je u stan neke njene drugarice. Nas četvoro, petoro je bilo u toj istoj sobi i onda smo otišli u kupatilo pored te sobe, ja sam dobio to što sam hteo. Hteo sam da tu malo prespavamo i vidmo šta ćemo dalje. Naravno da je bilo seksa. Idemo dalje, nakon toga sam otišao po nju u Niš, ona je došla kod mene u Pančevo i bila je tu dva dana - započeo je priču Panajotović i dodao zašto mu se Jovana nije dopala, te je otišao u Tursku.

- Kada sam provalio da ne zna da priča i taj njen humor, neki praistorijski, treba u društvu da sedim i da crvenim na neke njene komentare. Uvideo sam da je to stvarno budalaština, zapalio sam u Tursku, tamo sam sreo bivšu devojku, o čemu se i pisalo dosta (?!), neću sad da joj pominjem ime.
Devojku sam imao od 10. do 30. decembra, a od 30. decembra do 10. januara sam već imao drugu devojku. Od tada se nisam čuo sa Jovanom, imam njene poruke na Fejsbuku i ako baš insistira da pokažem, ja ću to pokazati. Pitala se zašto ne pričamo, ja sam pričao da nemam vremena i onda je ona rekla - ajde da raskinemo. Neka je ostavila ona mene, nemam ja taj problem, ovo je cela istina - otkrio je maneken, koji je na pitanje da li je istina da su Jovani stizale poruke od njegovih bivših momaka odgovorio:

Jovana Nikolić

- Ma sve je to super. Moraću da vas razočaram duboko, ja sam oduvek znao ko sam i šta sam. Znao sam koje sam devojke imao, ovo je presmešna tema - rekao je Panajotović i objasnio ko je Steva iz Pančeva, sa kojim ga je povezala Vesna Rivas.

- Steva iz Pančeva je moj najbolji prijatelj, pored Vlade, koji je stalno sa mnom. Ne znam stvarno šta je napravljeno, krivo mi je samo zbog njegove porodice i moje. Pretpostavio sam da će ispasti neka frka oko toga što je pričala Vesna Rivas. Ali, suludo je pričati o tome šta ona priča. Žao mi je njegove i moje porodice jer smo kućni prijatelji. Mi smo odrasli zajedno i zaista je neumesno sve ovo - kaže on.

Stanijin brat dočekao Panajotovića!
Najveće iznenađenje u subotu uveče u studiju u Šimanovcima bio je Sani, brat Stanije Dobrojević, koji je došao da dočeka Filipa Panajotovića.
- Došao sam da sačekam dečka moje sestre. Šta je tu čudno. Navijamo za Staniju i nadamo se na će pobediti - rekao nam je Stanijin brat, a Filipa su sačekali i mama Lidija i najbolji drug.

Poslednji komentari
  • bata Vreme: 07.07.2013 20:29h

    Nema gore stvari kad muškarac ako je muškarac javno priča da seksao sa bilom kom ženskom .Ovaj dečak je napaljenko i ljigavko .

  • Milica Vreme: 07.07.2013 21:31h

    E muko... koliko je ovaj momak jadan.

  • Jana Vreme: 07.07.2013 21:39h

    E moj Fifi imas ti sestru moli se Bogu da ona ne naleti na decka kao sto si ti!Pa da tako neko i o njoj prica bilo da je istina ili ne!

  • Veruska Vreme: 07.07.2013 22:18h

    Sramota za jednog muskarca takav komentar za bilo koju devojku. Ima sestru i bas bih volela da znam kako bi on reagovao kad bi neki momak dao takav komenar za nju. I nek ne misli da je ^takva^ samo druga devojka a njegova sestra nije.

  • Sani Vreme: 07.07.2013 22:31h

    Ako je ispricao i treba. Prva je otvorila Pandorinu kutiju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP