Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PLANOVI

Filip: Voleo bih da po izlasku sa “Farme” osnujem porodicu sa Stanijom!

Autor: Hello! | 21.06.2013 - 11:11:00h | Komentara: 13

Tek što je napustio imanje poznatilh u Lisovićima i postao još jedan u nizu izbačenih "farmera", maneken Filip Panajotović u baražnom glasanju vračen je na Farmu. U želji da saznaju epilog ljubavne drame izmedu dvadesetdvogodišjeg lepotana i šest godina starije starlete Stanije Dobrojević, koji su započeli vezu pred kamerama na imanju u Barajevu, u novom glasanju na televiziji "Pink", koje je jednom od izbačenih Farmera garantovalo povratak u rijaliti, publika je u velikom procentu svoje poverenje ukazala Filipu Panajotoviću. Srećan zbog takve odluke i podrške javnosti, mladi maneken se sa velikim uzbuđenjem vratio u ovaj popularni rijaliti šou-program.

Filip Panajotović

Filip Panajotović

 - Zaista sam presrećan, jer sam želeo da se vratim na "Farmu". Nekoliko dana pauze, posle prvobitnog izbacivanja sa imanja u Lisovićima, veoma mi je prijalo. Ali, više od svega, povratak me raduje zbog Stanije, maštao sam o tome da u baražu budem takmičar za koga publika najviše glasati - na početku razgovora za magazin "Hello!" kaže Filip Panajotović.

Filip je rekao da se u Staniju nije zaljubio na prvi pogled, što mu se nikada do sada nije desilo. Sa njom se zbližio u nameri da je zaštiti od nemoralnog nasrtanja Ere Ojdanića i Ekrema Jevrića. Međutim, posle dugih razgovora i vremena koje su na "Farmi" provodili zajedno, njih dvoje su shvatili koliko slično razmišljaju. Posle poljupca i nežnosti koje su razmenili Filip se iskreno zaljubio u nju. Filip sa izabranicom svog srca ima velike planove.
- Ako se naša veza u realnom svetu pokaže jaka i stabilna, kao što je bila na "Farmi" ne bih imao ništa protiv da sa Stanijom osnujem porodicu i dobijem dete. Možda sam po godinama mlad, ali poslednjih sedam-osam godina neprestano izlazim po prestoničkim klubovima. lskreno, zasitio sam se noćnih izlazaka i možda mi je zaista vreme da se povučem. U Staniji sam pronašao sve ono što sam želeo od jedne idealne žene. Možda će ovo nekima zvučati neuverljivo, jer o njoj kruže svakojake priče proistekle iz raznoraznih, neproverenih informacija. Stanija je dobar čovek - izjavio je maneken i dodao da je srećan jer je imao priliku da se sretne i upozna sa njenom mamom.
Poslednji komentari
  • tuta muta Vreme: 21.06.2013 14:31h

    e moj debilu ako ti je ova veza jaka i stabilna, mogu mislit kakve su ti ostale bile...veceg papucara ja u zivotu nisam vidio

  • DRAGAN Vreme: 21.06.2013 14:35h

    Zar u Srbiji nema već dovoljno zombija.....

  • magdolna Vreme: 21.06.2013 15:08h

    Joooj Boze moj,ako je po vama ovoprava ljubav ,onda tesko nasem narodu i nasoj deci,nemojte ljudi verovati u onome sto oni kazu ,to je samo radi para.

  • kockar Vreme: 21.06.2013 15:24h

    koeficijent 1.05 da ce ga ova starleta sutnuti posije 7 dana, da nije taktkia sutmula bi ga unutar farme

  • jelena Vreme: 21.06.2013 15:26h

    Nemoj majke ti Fifi, tebi i takvima je preporucljiva kastracija. Takvi kao ti i Fufa ne treba da se razmnozavaju. Opasno je po pokolenja. Mnogo lose ste vaspitani da bi vam ostao trag.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP