Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

OPA!

Gazda Pinka: Navijao sam za Staniju!

Autor: Telegraf.rs | 10.07.2013 - 20:30:00h | Komentara: 8

Pobeda Sarajlije Sulejmana Mema Haljevca u rijalitiju “Farma” iznenadila je mnoge. On sam kaže da se Bosna ujedinila kada je glasanje u pitanju, dok vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović to objašnjava velikim brojem glasova koji su došli upravo iz Srbije.

Željko Mitrović

Željko Mitrović | Foto: Zoran Lončarević

Mitrović demantuje spekulacije da je pobeda slikara poslovna taktika širenja “Pinka” na bosansko tržište. Finale “Farme 4″ pratilo je 2,4 miliona gledalaca samo iz Srbije, dok je u Bosni to bila ubedljivo najgledanija emisija.


- Ovo je najuspešnija “Farma” ikada, a tome je doprinelo što smo je drugačije organizovali. Ono što je izdvaja od prethodnih “Farmi” jeste što je preko 40 različitih psihologa radilo na proučavanju profila svakog igrača - rekao je Mitrović za telegraf.rs.

On objašnjava da su “farmerima” na osnovu samo jedne njihove rečenice stručnjaci izvlačili neku od njihovih slabosti, pa su time vođeni pisali scenario i predviđali rasplete situacija.

- Sve je bilo predvidivo, a tome je doprinelo ozbiljno angažovanje. Sve što se dešavalo iza kamera je prosto impresivno, više od 250 ljudi radi, a od toga 40 proučava svakog ponaosob. Učesnike smo brali prema pretpostavkama i karakteru, a ne prema popularnosti - kaže Željko, i dodaje da prioritet nisu bili konfliktni ljudi.

Iako kaže da nije imao favorita, izdvaja Staniju zbog toga što je tokom čitavog rijalitija bila iskrena. Ipak, dodaje da je Memo pobedio zbog aktivnijih i vernijih glasaša.

- Stanija je sve vreme imala jaku ambiciju da iskaže to što jeste, da ne igra lik i ne bude u ulogama. Da sam mogao da namestim, namestio bih. Nema nameštanja ni u “Farmi” ni u bilo kom drugom rijalitiju - kategoričan je Mitrović.

Pobedu najpre Amara Jašarspahića u “Zvezdama Granda”, a sada i Mema u “Farmi”, koji je takođe iz Bosne, mnogi su okarakterisali kao strateški potez televizije “Pink” da se proširi na bosansko tržište, što on osporava činjenicom da je najveći broj glasova slikar dobio upravo iz Srbije.

- Po različitim reakcijama vidim da je ljudima žao što nisu glasali za svog favorita. Memo je imao najlojalniju publiku koja hoće da investira u glasanje i ja mu ovom prilikom čestitam. Kada pogledate analizu, on je imao više srpskih nego bosanskih navijača, a ja mislim da je on nasledio glasače onih koji su bili nasuprot Stanije, a to kažu i psiholozi - zaključuje vlasnik televizije “Pink”.
Poslednji komentari
  • marijana Vreme: 10.07.2013 21:05h

    sta je to Stanija htela da pokaze gos.Mitrovicu? Sta ona nama ima da pokaze sto mi to nismo saznali ?Znala je ona kako da se igra,svo vreme je od sebe pravila zrtvu i uspela je da jer kamere stalno drzne na nisanu.Bas ste me razocarali gos.Mitrovicu.

  • Џинџер Минџер Vreme: 10.07.2013 21:14h

    Нека је нама Жељко вратио у програм емисију Прељубници све са Карамела и Триванови. Отишла фарма, дошли прељубници са Лепу Јецу.

  • Sanja Vreme: 10.07.2013 23:09h

    Već i vrabci znaju da je na farmi sve namešteno, unapred se sve zna.Ne znam koji je to rijaliti Mitrović gledao kad nije video sve laži Stanije čija se sva hronologija laži vrti po svim elektronskim medijima a ima ja na You Tubu. O lenjosti, nemoralu da i ne govorim, ostavila dečka koji je istetovirao njeno ima i sa kim je zatrudnela pa za vreme farme abortirala uz svo obećanje da će mu biti verna na farmi, a odmah se zaletela u tuđi (Filipov) krevet. Zar je to Stanijina iskrenost koja je fascinirala Željka Mitrovića.

  • sneza Vreme: 11.07.2013 08:33h

    SANJA SVAKA CAST ZA KOMENTAR, DA LI JE MITROVIC GLEDAO NEKU DRUGU FARMU

  • beara Vreme: 11.07.2013 08:41h

    slican se istom raduje... sta je gospodin-julovac-nedodirljivi video u jednoj polu-prosecnoj devojci kojoj se sa fotografija najcesce vidi samo zadnjica? o Boze Srbijo kada ovakvi uredjuju i kanalisu javno mnenje. Zasto niko ne proveri gospodina "toliko-sam-dobar-i-plemenit-da-mi-nemacke-babe-poklannaju-ferari,,,"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP