Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

BESAN MUŽ TVRDI:

GAZIVODA: Vrh vlasti je od Bebi naručio da zakolje Sašku!

Autor: A. Veljković | 18.05.2013 - 18:19:00h | Komentara: 5

“Neko ko je u dobrim vezama sa vrhom vlasti je naručio da se Saški ovo uradi, Bebi Dol će morati da otkrije ime”, kaže suprug farmerke

Bebi Dol

Bebi Dol "secka" Sašku Karan

- To što je Saška Karan završila na ušivanju jer joj je Bebi Dol skalpelom iskasapila prst nije bila slučajnost već neuspeli pokušaj ubistva čiji je nalogodavac neko od ljudi koji u ovom trenutku vode Srbiju - tvrdi Aleksandar Gazivoda, suprug poznate pevačice i farmerke za “Alo!”. Gazivoda je uplašen za učešće svoje žene u rijalitiju i strahuje da ovo nije poslednji pokušaj ubistva njegove žene i da će je neko zaklati pre nego što izađe sa imanja.

- Ja sada samo baratam činjenicama. Juče su hteli moju suprugu da ubiju i iskasape. Bebi Dol je glumila da je pijana i samo je izvršavala ono što joj je rečeno da uradi. Moja porodica i ja ćemo obavestiti nadležne organe o svemu ovome da se ne bi još veće zlo napravilo. Ovo je prevazišlo igru i rijaliti šou. Ovo je bila produžena ruka od nekoga ko je napolju - počinje priču za naš list Gazivoda i tvrdi da tačno zana i ko stoji iza svega.

Saškin prst upropastio Erin nastup

Saškin prst upropastio Erin nastup

- Naravno da znam ko je naručio likvidaciju Saške ali to ime ću reći u policiji a ne javno. Dvadeset godina smo Saška i ja u braku i pretrpeli smo i preživeli svašta. Pod pritiskom smo od kada su mene svojevremeno vrbovali za vreme Miloševićevog rezima da napadam Šešelja i ja sam odbio. Prošle godine me je i sadašnja vlast smenila sa funkcije u Ministarstvu poljoprivrede gde sam radio u savetodavnoj službi. Sve je ovo povezano. Neko ko je u dobrim vezama sa vrhom vlasti je naručio da se Saški ovo uradi - rekao nam je pevačicin suprug Aleksandar i dodao da je Dragana Šarić morati nadležnim organima da kaže ime osobe koja joj je naradila da skalpelom napadne Sašku.

Zna šta  voli:  Aleksandar  Gazivoda

Moja žena i ja smo jaki: Aleksandar Gazivoda

- Bebi Dol će morati da kaže ko joj je rekao da to uradi. Ono što je najvažnije jeste da smo moja žena i ja jaki i nećemo da pokleknemo, kako ni za vreme Miloševića, tako ni za vreme vladavine pojedinaca ove vlasti. Samo da neko ne pomisli da ja sada na ovaj način reklamiram svoju ženu, ja sam svestan da ona neće pobediti jer i ovo što je do sada uradila je veliki uspeh- završio je priču Gazivoda.

Bebi: Sreća je da je nisam iskasapila!
Saška Karan je dva sata provela u ambulanti i kada se vratila na imanje, Bebi Dol je dočekala u suzama i izvinjavala se za ono što je učinila.

Saška Karan i Bebi Dol

Saška Karan i Bebi Dol

 - Molim te pomiluj me i izvini. Kunem se Bogom da nisam htela to da uradim i da mi je gore nego tebi sada. Sramota me je. Sve je to trebala da bude šala. Htela sam da ti isečem haljinu, a nisam uzela makaze, jer sam mislila da su tupe, pa sam zato uzela skalpel. Sreća, pa je ispalo ovako, mogla sam da te iskasapim. I sebe sam rasekla, kako ne znam - ispričala je Bebi Saški kada je došla od lekara i u suzama otišla na spavanje. Saška Karan je povodom incidenta pričala farmerima da je Bebi mogla da je osakati za sva vremena.

-Šta je trebalo da ubije čoveka da bi je izbacili. Ja ne razumem?! Ja od izvini nemam ništa.
 

Sam incident koji je uzburkao duhove dogodio se u trenutku proslave devojačke večeri, koja je organizovana za Staniju. Kada je Bebi Dol sa skalpelom u ruci stala iza Saške Karan i krenula da joj seče haljinu, pevačica nije očekivala da je neko iza njenih leđa i naglo se okrenula i u tom trenutku joj je Bebi Dol rasekla prst toliko da je krv krenula da šiklja na sve strane. Saška je istog trenutka odvedena kod lekara gde su joj ušili prst i dali odgovarajuće medikamente sa kojima će narednih dana lečiti ranu.
 

“Pink”: Bebi nije kriva
Danas se oglasila i produkcija rijalitija “Farma” povodom incidenata koji su se dogodili u četvrtak uveče u Lisoviću. Kako piše u zvaničnom saopštenju, Bebi Dol je prošla bez kazne jer nije sa namerom posekla Sašku, dok po pravilima rijalitija Zorica Marković je zbog fizičkog kontakta morala da bude izbačena.
-Bebi Dol je, u toku izvršavanja zadatka “Svadba”, pokušavala da prepravi haljinu Saške Karan skalpelom. Tom prilikom se Saška Karan okrenula, te ju je Bebi nehotice posekla skalpelom po prstu. Saški je pomoć ukazana u prostorijama produkcije, a ona je potom prebačena na pregled kod lekara specijaliste. Na Farmu se Saška vratila nešto posle dva časa izjutra.
 

Poslednji komentari
  • Neko Vreme: 19.05.2013 00:02h

    Ovaj nije uzeo terapiju cim lupa ovakve nebuloze

  • miki Vreme: 19.05.2013 12:12h

    SVAKA CAST GAZIVODA,I PINK I OVA VLAST SA BASANOVICEM ZAJEDNO SU TO PRIREDILI

  • Lena Vreme: 19.05.2013 14:39h

    Prosto ne mogu da verujem da Saškin muž ovako priča???!!! Kome treba Saška Karan i kome ona smeta, pa da je likvidiraju. Ne vidim uopšte vezu nisačim..... Iznenadjena sam ovakvim komentarom Saškinog muža.

  • Neša Vreme: 19.05.2013 16:29h

    Propaganda ili paranoja, pitanje je sad!?

  • NK Vreme: 20.05.2013 14:21h

    Osim toga što si Radikal, žena kaže da si Crnogorac.To dvoje neide zajedno.Ako si Crnogorac nemoj onda da nas BRUKAŠ.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP