Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

GRAĐANSKA INICIJATIVA

Gledaoci potpisuju peticiju: Zoricu izbacuju sa "Farme" zbog govora mržnje?

Autor: Blic | 29.11.2013 - 23:00:00h | Komentara: 17

Povodom nedavnog ispada pevačice Zorice Marković u rialtiju "Farma", kada je vređala Jelenu Jovanović na nacionalnoj osnovi, na društvenim mrežama su se pojavili komentari da bi trebalo da se organizuje potpisivanje peticije da se farmerka izbaci sa imanja iz Lisovića.

Ne pazi šta priča: Zorica Marković

Ne pazi šta priča: Zorica Marković | Foto: Mitar Mitrović

Zorica nazvala je Jelenu Jovanović "klošarkom Romkinjom", što je podiglo ogromnu prašinu u javnosti, a reagovali su i građani, i to potpisivanjem peticije da se folkerka diskvalifikuje zbog "govora mržnje" kao što je nadavno učinjeno sa Lepim Mićom koji je izbačen sa "Farme" zbog govora mržnje.
Poslednji komentari
  • Goga Vreme: 29.11.2013 23:22h

    Sta radi ova RDA, zbog cega ovo cudo od zene, zbog ovakvog vredjanja, ne izbaci. Maja Nikolic zbog vredjanja Jevreja, bila je na sudu. Mico je izbacen, Ovo je sramno i bezobrazno, i nigde u svetu ovo ne bi moglo proci, tek oako.

  • Dragan Vreme: 29.11.2013 23:33h

    Treba da se piše peticija da se ona budala Ekrem izbaci. Ja mislim da je pozdravljanje kosova i tačija i omalovažavanje srpskih slava mnogo veći "greh" od ovog.

  • Žaka Vreme: 29.11.2013 23:43h

    Kakvi je to govor mržnje?Ovaj put Zorica ima pravo.Šta tu ima da se kaže da je mržnja ako svi znamo da je JELENA Romkinja.Znači li to da ako kažem za nekoga da je Srbin, Bosanac ili Crnogorac da širim govor mržnje.

  • Majuška Vreme: 30.11.2013 00:00h

    ..."da bi trebalo da se organizuje potpisivanje peticije", ne znači da se peticija već potpisuje, nego je inicijativu pokrenuo rodjak Jelene Jovanović, izvesni glavni i odgovorni urednik A.Jovanović, koji je "kao" najbolji drug Edina Škorića, a ustvari, napravili čitavi dil i tkzv. "love story" za domaćičko biračko telo, koje pada na srceparajuće ljubiće! Pa još i Japa, kao prevareni ljubavnik (a kod kuće ima ženu i dete i izgleda kao pigmej), ma dajte, više, trač-novinari, izmislite nešto jače, da ne vredja inteligenciju kod ljudi! Sve je providno i neuverljivo, pa se čak i inkriminisana Jelena Jovanović iz Marinkove bare, niti doteruje, niti češlja na Farmi, jer ni sama ne veruje da je "kao" srećna i zaljubljena! Edin Škorić se žešće izblamirao i poništio svoj ugled sportiste i dobrog lika. Ljigav je, lukav i podmukao. A i psiho je.

  • Tatjana Vreme: 30.11.2013 02:01h

    A setite se Ekrema ,vredjanja na prosloj farmi .....to se ne vazi ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP