Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

TEODORA BJELICA ZA ALO! PRIČA O UČEŠĆU SVOJE MAJKE U RIJALITIJU

Glumičina ćerka: Nek se
mama ljubi s Erom!

Autor: D. Petrović | 30.03.2013 - 22:42:00h | Komentara: 3

Poljupci sa Erom i Ekremom, kao i otvorena ponuda za seks Jevriću, ali i neslaganje sa učesnicima ''Farme'' obeležili su za sada učešće glumice Biljane Bjelice, najpoznatije po ulozi Bebe u kultnoj seriji ''Srećni ljudi'', a o njenim postupcima u rijalitiju za ''Alo!'' priča njena ćerka Teodora, koja se u Turskoj uspešno bavi modelingom.

Teodora, ćerka Biljane Bjelice

Teodora, ćerka Biljane Bjelice

Lepa manekenka za ''Alo!'' kaže da nema ništa protiv majčinog poljupca u usta sa Erom Ojdanićem, ali da ne zna u kakvom su odnosu Gordana i Ojdanić. - Nisam gledala, međutim, nemam ništa protiv, samo neka je ona zadovoljna i srećna. Sve je to šou. Nisam sigurna da li poznaje Eru odranije i u kakvom su odnosu, moraćete nju da pitate - kaže Teodora, koja je Gordaninu otvorenu ponudu za seks Ekremu Jevriću prokomentarisala kao šalu svoje majke.

Teodora, ćerka Biljane Bjelice

Teodora Bjelica

- Znam da se šali i uz nju sam da bude još duhovitija i da se još više provodi - iskrena je ćerka poznate glumice, koja je majčinu odluku o ulasku u rijaliti doživela kao šalu, ali ju je ipak podržala u tome.
- Kada mi je saopštila da je prihvatila ponudu Televizije „Pink“ da uđe u „Farmu”, mislila sam da se šali. Međutim, ona je htela da proba nešto sasvim novo i drugačije od života kakav ona i ja imamo - rekla je Bjelica ne krijući da se njena mama još uvek nije snašla u „Farmi”, jer su upravo nju ostali učesnici nominovali za izbacivanje prilikom fingiranih nominacija.
- Slažem se da se još uvek nije pronašla u tom krugu ljudi, ali vidim da se sve više opušta. Ona je osoba koja nema nijednu mrlju niti skandal u svojoj karijeri i životu, tako da joj svakako treba više vremena da se adaptira na okruženje i mesto na kom se nalazi - smatra poznata manekenka i tvrdi da poljupci sa Erom i Ekremom nisu taktika njene majke, kao i da će doći da je sačeka kada bude napuštala „Farmu”.

era ojdanić

Era Ojdanić na ''Farmi''

- Ona je jako duhovita i komunikativna osoba i mislim da ne igra ni na kakvu taktiku. Svakako da ću se vratiti kada bude izašla iz „Farme”, iako se nadam da to neće biti skoro i da će ona ostati do kraja - kaže Teodora i otkriva kako se opredelila za profesiju modela.


- Pre dve godine sam se prijavila na izbor za mis Srbije, ostvarila odličan plasman (mis šarma Srbije 2011-2012) i odlučila da je modeling ono što želim da radim u životu. Pokušavala sam da ostvarim saradnju sa raznim agencijama, međutim, to sve nije išlo glatko, ali sreća mi se osmehnula i trenutno radim sa najboljom modnom agencijom na Balkanu. Mama je oduvek imala samo jednu želju, a to je da se ja nikada ne bavim medijskim poslom. Međutim, iver ne pada daleko od klade. Sa talentom za umetnost moraš da se rodiš. S obzirom na to da je ona jedna od najuspešnijih glumica na Balkanu, i ja sam povukla talenat na nju. U početku se dvoumila oko mog izbora, ali kad je videla da sam dobra u tome, podržavala me je svakog dana sve više - rekla je Teodora Bjelica.

Saša  Popović

Saša Popović | Foto: RAS

Saša Popović je moj prijatelj!
U rijalitiju “Farma” došlo je i do susreta direktora “Grand produkcije” Saše Popovića i glumice Gordane Bjelice, koji su pričali o Teodori i otkrili da je ona odlična pevačica. Popović je Gordani predložio da, kada izađe iz rijalitija, zakažu sastanak kako bi porazgovarali o tome da Teodora počne da peva za “Grand” ili se prijavi za “Zvezde Granda”, a maneknka je otkrila za “Alo!” da je pre osam godina bila deo „Grandovih” poletaraca:
- Saša je moj dobar prijatelj i cenim što mu se dopadaju moje vokalne sposobnosti. Pre osam godina sam se takmičila u “Zvezdicama Granda” i ušla u finalnih 6. Volela bih da uđem u pevačke vode. Pored glume, to je moja strast. Moji planovi su da se još više ostvarim u modelingu u inostranstvu i da u Srbiji ostvarim uspešnu pevačku karijeru - izjavila je ćerka Bjelice.

Miroslav Lazanski

Miroslav Lazanski | Foto: Petar Marković

O ocu Miroslavu Lazanskom ni reči!

Ćerku glumice Bjelice, koja se trenutno takmiči u rijalitiju “Farma”, pitali smo i o njenom odnosu sa ratnim izveštačem Miroslavom Lazanskim, o kom Teodora u ovom intervjuu nije želela ni reč da kaže, pa je na naša pitanja o tome da li ju je priznao i da li je u kontaktu sa njim ona odbila da odgovori.

O tome da je upravo Lazanski Teodorin otac, u javnosti je pre nekoliko godina pričala njena majka Gordana, koja je u emisiji Milovana Ilića Minimaksa otkrila tu informaciju.

Pored toga, Bjelica je pokušavala očinstvo dokaže i na sudu, ali je epilog ovog procesa ostao nepoznat.

Poslednji komentari
  • Mile Vreme: 31.03.2013 12:03h

    Da je ćerka ušla možda bi i gledao!

  • Škomi Vreme: 31.03.2013 12:40h

    Glumica se zove Gordana, a ne Biljana.

  • simica Vreme: 31.03.2013 14:02h

    era je jos na slobodi? ja sam mislio drugacije...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP