Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

IZBACIVANJE

Goca Bjelica napustila Farmu!

Autor: Blic | 28.04.2013 - 21:37:00h | Komentara: 0

Za večerašnje izbacivanje sa "Farme" nominovane su Zorica, Gordana Bjelica i Jovana Nikolić. Zoricu su nominovali farmeri, Bjelicu publika, a Jovana je kažnjena jer je bila kod gazde u sobi a nije sluga. Najmanje glasova publike imala je Goca Bjelica koja je napustila imanje.

Farma

Jovana je duplirala glasove brzim odgovorima na pitanja iz poljoprivrede, ali je ipak Zorica Marković imala najbolju podršku.

Gorica je i sama izjavila da joj neće smetati ako napusti imanje, što se večeras i dogodilo.

Farma

 
Jovanina mama: Seks se ne zove ljubljenje

Jovanina mama u studiju kod Aleksandre podržala je odnos svoje ćerke i Danijela Alibabića. Ona je naglasila da misli da se seks između njih nije dogodio, da je došlo samo do ljubljenja i da je u pitanju samo simulacija.

Ipak, ona je prokomentarisala i da je Danijel možda druge seksualne orijentacije i da je to možda sve gluma, kao i to da su je mnogi pitali da li i njena ćerka ima skonosti ka istom polu.

- Jovana obožava glumu. Možda je sve gluma, možda mu je samo pružila podršku. Pitali su me i da li mi je ćerka voli devojke i da li je Danije gej, a ja sam im rekla da smo nas dve bliske. Ja podržavam svoju ćerku u bilio čemu, samo to želim da kažem - rekla je Jovanina mama.

Frama

Danijel: Jovana je žena za kuću!

Prethodne nedelje farmeri su malo radili a više izbegavali posao. Ognjen je ipak sa trenutnim gazdom Danijelom razgovarao sa njim o "odnosu" njega i Jovane i o situaciji u gazdinskoj kući.

- Otpočetka je počelo kao nešto što je prijalo i meni i njoj. Kasnije smo se dobro upoznali. Ona je sad devojka kakvu sam odvuek želeo da imam, prava žena za kuću - rekao je Danijel Alibabić

Ognjen ga je zatim upitao da li je bio svestan kamere kada je spavao sa Jovanom.

- Plaši me samo šta će se događati u prethodni danima, ali ona kada me dodirne ne mogu da kažem stop. ne želim da razmišljam o tome šta će biti ako ona sipadne, ali ako se desi voleo bih da ja budem sledeći - rekao je Danijel.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP