Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

GLUMICA U VEZI SA 18 GODINA MLAĐIM

Goca Bjelica: Šetam piletinu!

Autor: S. Arsić | 07.06.2013 - 15:47:00h | Komentara: 3

„Mlađe je slađe” ili „Piletina se lepi za prste”, ovako bi mogla da se opiše trenutna emotivna situacija Gordane Bjelice (53), koja pored sebe ima partnera osamnaest godina mlađeg. Naime, poznata glumica je u ljubavnoj vezi više od godinu dana, a kako je rekla za „Alo!”, srećna je i zadovoljna što posle duže vremena pored sebe ima pravog muškarca.

Gordana Bjelica

Gordana Bjelica | Foto: Mitar Mitrović

 - Odmah na početku razgovora da kažem, ne udajem se! Da, jesam zaljubljena, i to više od godinu dana. Imam pored sebe čoveka koji je osamnaest godina mlađi od mene, ali se ta razlika uopšte ne primećuje, jer je on zrela osoba, mlad je, ali veoma zreo. Mi kada smo se upoznali, njega nije zanimalo koliko imam godina i sve dok nam je lepo i uživamo, godine nisu bitne, zaista - pričala nam je raspoložena i zaljubljena Goca, koja ipak ne želi da narušava njegovu privatnost.

- On mene podržava u ovom poslu, ali on se bavi elektronikom, ima svoju firmu i njega mediji i eksponiranje ne zanimaju. On voli svoj mir, a sa druge strane podržava moje eksponiranje i ja poštujem što ne želi da se eksponira. Da se razumemo, mi se ne krijemo, ali i ne želimo da bodemo oči - rekla je glumica, a na pitanje kako je partner reagovao na njeno učešće u „Farmi”, prokomentarisala je da nije on sve ni gledao.
- Kao što sam rekla, on me podržava, ali da vam kažem da on nije sve ni gledao. Pa, on ni baraž nije gledao, čekao je da mu javim ishod. On je stidljiv i povučen, ali kad je gusto on je nemiran, mada mi stvarno nije ništa zamerio. Mi odlično funkcionišemo - kaže ona.


Bjelica: Alo! mi je pomogao

Kada smo pozvali Gordanu Bjelicu da popričamo sa njom o njenoj ljubavnoj vezi, odmah na početku razgovora, glumica nam se zahvalila na članku u kom nam se izjadala da nema ni hiljadu dinara, jer joj duguju honorare godinama.
- Ja moram da vam se zahvalim, jer zahvaljujući vama meni je sada finansijska situacija mnogo bolja, neki honorari su mi isplaćeni - rekla nam je glumica koja je sada ispunjena na svim životnim poljima.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 07.06.2013 16:25h

    a sto je ova nesto kao bitna?

  • zika truba Vreme: 07.06.2013 17:51h

    Cime se pametan stidi budala se ponosi ...jadna li si ti kada si morala da ides na farmu i da te Ekrem zvalavi !!!

  • hromi daba Vreme: 08.06.2013 02:59h

    Možda je nekom i interesantno da vodi brigu ko skim i ko koga, ali Gocina veza ne bi trebala nikoga da interesuje. Žena je ulovila prvi klimakterični voz i klinac joj dođe kao potvrda da je još uvek "ribetina"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP