Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PROZIVKE

Goca Božinovska pravila grimase!

Autor: Puls | 09.07.2013 - 10:18:00h | Komentara: 12

Jedna slušateljka se javila uživo u studio TV Pink u kojem su gostovali Stanija, Memo i Goca Božinovska.

Goca Božinovska

Prema mišljenju gledateljke, Goca Božinovska je najviše spletkarila. Dok je optuživala pevačicu kako je stalno ogovarala Staniju i Filipa, kao i ostale farmere, Goca je pravila grimase i dobacivala "svašta".

- Goco, nemojte da pravite grimase, za sve postoje snimci. Vi ste nju u nekoliko navrata proglasili svojim favoritom, a onda je iza leđa ogovarate. Isto važi i za Memu, koji je rekao kako nikada nije hteo da razdvoji Filipa i Staniju, a onda slušamo kako sa Ša kuje planove, tj. savetuje ga kako da razdvoji par. Ponavljam, za sve postoje snimci, nemojte praviti grimase - rekla je gledateljka.
Pevačica nije želela da prokomentariše.
Poslednji komentari
  • GALE-ZEMUN Vreme: 09.07.2013 10:46h

    Porediti Gocu sa Stanijom.to niko normalan nebi sebi dozvolio.ko je sta radio i pricao sve se videlo zar je potrebno ista tu dodati.Zena vredna radila kao konj od ujutro do uvece i ona i Radojka.a ova druga samo se vacarila .ogovarala.nagovarala fifija sta da kaze i glumila zrtvu. jednoglasno ponela titulu neradnika lazova itd.

  • Slavko P Vreme: 09.07.2013 11:06h

    GOCA je jedna podmukla i lukava žena!!! Cijelo vrijeme je ogovarala Staniju,Vesnu,Filipa,i još neke farmere.U lice sve fino a iza leđa,bla,bla,bla!!!Kaže;"Neće se održati veza Filipova i Stanijina,Kakva glupa konstatacija;A dali su njene veze trajale to se ne pita, i ne pita se šta će biti sa njenim kćerkama!!!Veliko Razočarenje !!!

  • joca Vreme: 09.07.2013 11:36h

    Sasvim slucajno sam slusao kada se javila i pocela pricu a od prilike to je prica kako smo mi srbi jadnici jer pobogu kako je mogao u srbiji da pobedi neko ko nije srbin nema silikone i ne zove se Stanija i naravno ciji otac je poginuo braneci srbiju.Naravno toliku gomilu gluposti nisam ni pokusao da odgledam do kraja.Sramota je sto svakakve pustaju u program ipak taj program gledaju i deca a ovo je bio govor mrznje ja sam ga tako doziveo

  • valjevac Vreme: 09.07.2013 11:52h

    Sta ima da komentarise kada je tacno.Stanije je moralni pobednik.

  • Kaligula Vreme: 09.07.2013 12:53h

    JOCO; Ne smaraj i ne izigravaj pametnjakovića kad se vidi iz tvog pisanja da si velika "dalabu"Piskaraš glupardije!!! Isti si kao ERA,GOCA, ŠA i LJUBa:Uvlakač i poltroni.Ako ne voliš svoje, nikada ne možeš da voliš SEBE,u to budi uvjeren!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP