Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

DOSTA JOJ JE

Goca Božinovska: Stanija me uopšte ne zanima!

Autor: Pulsonline | 18.07.2013 - 17:18:00h | Komentara: 4

Folk pevačica Goca Božinovska je prokomentarisala u emisiji „Narod pita“ da je prošli put u emisiji ispričala ono o Staniji Dobrojević zato što je bila izrevoltirana time što ju je dan ranije starleta nazvala mišem u istoj emisiji. Pevačica je konstatovala da su Stanija i Filip idealan par, i dodala da je to ime (Stanija) više ne zanima i da neće uopšte više da je pominje.

Goca i Vesna u emisiji

Goca i Vesna u emisiji "Narod pita"

Sa druge strane, druga gošća Vesna Rivas je na fin način opet „čačkala“ koleginicu. Ona je rekla da ona u svakom trenutku i na pravom mestu kaže šta o kome misli i da nije kao one osobe što kao neće nikoga da prozivaju i da pominju nečija imena, a pre toga ispričaju sve i svašta o toj osobi.


Ona je rekla i da nema namera nikome da bude sudija, kao što joj je bilo i glupo da ona ocenjuje koji ljubavni par je pravi, da li Filip i Stanija ili Jovana i Danijel, jer to nije na njoj da ocenjuje.
Poslednji komentari
  • Stanija i Filip Farma 4 Vreme: 18.07.2013 18:09h

    Poštovana i ugledna pevačica Gordana Božinovska nastavlja po straom, oprobanom receptu, pljunuti po Staniji i Filipu za neki stubac novinske štampe...Nije novost, ali tema kojom se dotična gospođa bavi je i više nego degutantna. Nečija trudnoća,abortus ili slične teme su intimna stvar svakog para...Da li je toga bilo ili ne svakako nije njena stvar, a jos manje je njena stvar da to konstantno, iz dana u dan, iznosi u emisijama i novinama...Valjda svesna da drugačije niko ne bi obratio pažnju na njene reči,žena je dotakla krajnje dno...Pritom ona ista ima dvoje ženske dece u kući i sama je žena,tvrdi da ih je sve na toj farmi gledala kao svoju decu a onda izgovara ovakve teorije...Mi ništa nismo videli ali je zato Gordana Božinovska videla i ono što sama zadruga nije..."Uvažena" estradna umetnice farma je završena, pobednik odabran, ljudi su nastavili svoje živote samo Vi ne možete da prežalite što je Vas sa tolikim godinama karijere i dva hita "pregazilo" dvoje mladih..

  • rile Vreme: 18.07.2013 21:44h

    Dosta vise o Farmi.Bila i prosla.Da li vi nemate nista pametnije da pisete nego kako su se ove dve kokoske svadjale.Prepricava se po stoti put sta su rekle jedna drugoj.

  • smiljana Vreme: 18.07.2013 21:56h

    Ova Bozinovska puna kompleksa, samp ja pa ja pa ja

  • goca Vreme: 18.07.2013 23:52h

    Dokle ce Gordana Bozinovdks da leci svoje komplekse na Staniji i Filipu.IMA CERKU, SRAM JE BILO.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP