Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ZORICA:

Goca će se možda ponovo makljati ako se napije!

Autor: D. Petrović | 11.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 8

Povratak Goce Božinovske i Vesne Rivas u rijaliti „Farma“ nakon tuče nije preterano iznenadio Zoricu Marković, koja je ovaj program napustila iz istog razloga, ali ona ipak nije vraćena.

Očekuje nove  incidente: Zorica

Očekuje nove incidente: Zorica | Foto: Nebojša Marković

- Iskreno, povratak njih dve u „Farmu“ je odluka produkcije i ja nemam šta da zamerim. Dve žene su se grubo potukle i vraćene su, a ja zbog onog manjeg incidenta nisam vraćena, a trebalo je po nekoj mojoj logici. Međutim, to se nije desilo i ja se zaista ne ljutim.

Naprotiv, zahvalna sam što me nisu pozvali. A što se tiče farme, očekujem da počnu da se biju i nasrću jedni na druge vilama, sekirama i ostalim odruđem kojim raspolažu. Mada je ne verujem da će se Goca i Vesna ponovo makljati, moguće je i da do toga dođe ako se Božinovska ponovo napije - priča Zorica i otkriva da je Goca veći deo vremena u rijalitju bila pijana.

Tuča, izbacivanje, pa  vraćanje: Goca i Vesna

Tuča, izbacivanje, pa vraćanje: Goca i Vesna


- Božinovska je u „Farmi“ većinu vremena bila pijana, a kad se napije ona funkcioniše po sistemu „što trezan misli, pijan govori“ i ona je ubeđena da će pobediti. Možda ipak sebi neće dozvoliti da se ponovo potuče. Sad će možda da se pobiju muškarci, možda Memo i Tarot, mada počeli su da vode račune jer se bliži kraj - smatra Markovićeva, koja tvrdi da je zahvalna produkciji što je nisu pozvali nazad.

- Ja poštujem „Pink“ i zahvala sam im jer su me pozvali da učestvujem u „Farmi“, i kada su me izbacili, ali i sada kada me nisu pozvali. Jer kada bih se vratila, možda bi udarila Staniju, a ona bi onda pala na pod, jer ja kad bijem, ja bijem. I mada je logično da su tada pored mene izbacili i Staniju, pa onda i Bebi Dol, koju ja veoma poštujem, ali njen postupak je bio vrlo ozbiljan, ponavljam ne ljutim se ni na koga i sada sam mirna - rekla je Zorica za naš list.
Poslednji komentari
  • DT Vreme: 11.06.2013 09:29h

    Z"L"ORICE, ZLORICE, kritikuješ i osudjuješ ponašanje, što je u redu, a onda kažeš JA KAD BIJEM, BIJEM,.... onda, čemu kritika za Gocu i Vesnu? Da je Goca jedina koja pije, pa i da razumem što to spominješ, tamo SVI piju, a ako neko do te mere provocira kao Vesna, možda bi je ti stvarno sravnila sa zemljom jer to od tebe očekujem zato što si takva.

  • bana Vreme: 11.06.2013 12:40h

    Stop nasilju,mene ne cude Vesna i Goca,cude me njihove kolege koje ne kazu da su obe krive,vec podrzavaju Gocu,koja sem nasilja promovise i alkohol,de niko od kolega ne kaze,i stop alkoholu,ma sram ih bilo celu estradu.

  • Bana Vreme: 11.06.2013 12:50h

    Goca i Vesna su to sto jesu,agresivne,a pritom Goca konzulmira i alkoho,one me ne cude.Cude me njihove kolege pevaci koji podrzavaju Gocu,koja konzulmira jos pride i alkohol,umesto da osujete,kako nasilje tako i konzulmiranje akohola.

  • Nadja Vreme: 11.06.2013 13:07h

    A sto ne rece da bi udarila Ljubu,nego Staniju,znaci ides na slabije,sram te bilo,sta ti je Stanija uradila? a Ljuba ti sve po spisku nisi smela da pisnes a sad ostris jezik na devojku od 40kg.

  • dance Vreme: 11.06.2013 17:20h

    rece medjed i najasi na bukvu!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP